Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lubelskie Żonki!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-06-03, 13:57   #1170
mila25
Raczkowanie

Dot.: Lubelskie Żonki!!

Cytat:
Napisane przez Ana844 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny!
Co prawda jestem jeszcze przyszłą Panną Młodą, ale piszę na tym forum gdyż mam do was prośbę, czy mogłybyście mi polecić kwiaciarnię jakąś niedrogą gdzie robią fajne bukiety ślubne w Lbn lub Świdnik lub najbliższe okolice??? Niestety na Lubelski Pannach młodych nie uzyskałam odpowiedzi.
Z góry dziękuję za pomoc...
Ana ja chwale sobie studio dekored- wrzuc w wyszukiwarke to na pewno Ci wyrzuci namiary- dojezdzaja do domu dogadac sie odnosnie kompozycji a bukiet tez dostarczaja pod same drzwi o wskazanej godzinie. bardzo to przydatne. Mnie robili tez dekoracje samochodu. Wyszlo niedrogo.

Tolka uwielbiam takie mebelki Sa piekne Sama mam w domu tez taki podobny komplecik w kolorze wenge do tego sciany kolor biala czekolada z duluxu i czekoladowe dodatki.
Ja teraz mam tak sesyjnie.. ale juz niedlugo, jeszcze tylko jedno zaliczenie i jeden egzamin. Poza tym wymyslilam sobie drugi kierunek studiow- przedszkolna i skladam dokumenty od razu na 2 rok, zrobie dwa lata w rok i 5 jednoczesnie. A rok po obronie mgr obronie drugi licencjat- jesli mnie przyjma.. Mam nadzieje ze moj misterny plan sie powiedzie
Jodie jak w koncu wyszlo z prezentem? Ja szczerze niecierpie poczty polskiej.