Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Majowe 2018
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-10-02, 20:12   #2959
nalesnikona
Zadomowienie

Dot.: Mamusie Majowe 2018

Cytat:
Napisane przez Mirabilka Pokaż wiadomość
ja dziś muszę po świeżaka do biedry
w końcu młody uzbierał i będzie spokój
Mój Syn chodzi wszędzie z brokułem pod pachą... wymieniliśmy mu teraz na małego brokuła i chodzi z dwoma.. Plan był taki, że może uzna, że łatwiej z mniejszym. A tu zonk

---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ----------

Cytat:
Grosia [emoji106] kciuki

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ----------

Domima pieke w piekarniku i potem skorki ściągam przed jedzeniem, łatwo odchodzą - sosik pomidorowy i tyle posypuje pietruszka

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
bardzo lubię faszerowane papryki
tylko nie ściągam skórki
zawsze mi rozmięka przy pieczeniu. I kroję wzdłuż (są wtedy mniejsze i łatwiej mi zjeść porcję )
a faszerować lubię tym co mam za każdym razem inaczej.

---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ----------

Cytat:
Rumiankowa nie znam tzn chyba się do tego nie nadaję ale za to nie polecam ciężarówką przez 9 miesięcy
http://www.insignis.pl/ksiazki/cieza...-nowe-wydanie/

napaliłam się na nią, od razu kupiłam w ciązy bo dużo osób polecało - ale ambitniejszy jest cosmopolitan
pożyczyłam od siostry... i też mnie nie porwała. Miała też drugą
https://www.ceneo.pl/7657794

przeglądałam na początku. Ale więcej się dowiedziałam od mojego lekarza
[1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;7763964 1]No pewnie wezmę, bo ja jestem człowiekiem planerów i uwielbiam bazgrać. Kontrolnie pytam, bo może ktoś się skusił a chętnie bym zobaczyła czy w środku ładny, bo wymagająca jestem i jak mi się nie będzie podobał to też rzucę w kąt [/QUOTE]

zobacz planery mamaginekolog
widziałam u dziewczyny w poczekalni, wygląda ładnie graficznie, nie wiem jak dokładnie. Ale może ten segregator jest wart uwagi.

---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ----------

Widzę, że wizyty udane!
Gratuluję! Trzymam kciuki na jutro!
nalesnikona jest offline Zgłoś do moderatora