2008-06-03, 16:12
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze zbiory kosmetyczne - pielęgnacja cz. II
Cytat:
Napisane przez Estella
Hosenko, co sądzisz o musie Kolastyny? I jak Ci się zapach podoba? chciałam kupić, ale nigdzie obok mnie nie było, a potrzebowałam czegoś do smarowania - w końcu kupiłam dwa inne mazidła, na które się czaiłam od dłuższego czasu, masło kawowe Joanny i mus Tutti Frutti Farmony.
Kremiki Joanny mam identyczne 
Jak się sprawuje pomadka grapefruitowa Nivei? Bo opinie na KWC są bardzo zróżnicowane.
Jakie działanie ma serum TBS? Czytałam, że dopiero kupiłaś, ale jakbyś mogła opisać konsystencję i zapach, byłabym wdzięczna 
|
Mus Kolastyny - ma fajny zapach, nie mocny, nia duszący, lekko słodki.
Pomadka - posmarowałam się nią 2-3 razy i gdzies posiałałam Nie wiem gdzie ją dałam...
Serum - jest faje Przyjemnie pachnie, nie jest klejące (jak np.serum winogronowe PS Avonu - po nałożeniu go czuje przez chwilę jakbym miała maseczkę peel-off), ma lekka konsystencję, nawilża, nie ściąga. lekko piecze ale minimalnie, ledwo wyczuwalnie - pewnie minie z czasem używania. W TBS jest tester więc mozna pomaziać po ręce. Kupialm go za 60 zł a na Allegro ... 80 zł 
Cytat:
Napisane przez rachela
A jak ją oceniasz? Uwielbiam granatową i niebieską Niveę, ale ta fioletowa (Passion Fruits) to była twarda i tępa porażka... 
|
Napisałam już Estelli. Dodam tylko, że się lekko błyszczy, lekko barwi i nie jest twarda.
rzyrafka: jak się spisuje tonik Daxa do wrażliwej cery??
Zadowolona jesteś z peelingu do dłoni Essence i ich dwufazowca??
|
|