Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wyprowadziłem się na studia, bardzo żałuje.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-10-02, 20:56   #4
mary_poppins
sissy that walk

Dot.: Wyprowadziłem się na studia, bardzo żałuje.

Cytat:
Napisane przez killme156 Pokaż wiadomość
Wszystko zaczęło się od tego że z pośpiechu podpisałem umowę, wraz z 2 lokatorami, jeden z nich to przyjaciel z podstawówki, presja od rodziców i rodziny, dostałem się na zaoczne (na kierunek który chciałem nie miałem wymaganego przedmiotu rozsz dla stacjonarnych), teraz jestem sam z dala od domu 200km, na studiach zaocznych, obciążam jeszcze ich dodatkowym kosztem za studia zaoczne.
Czuję się okropnie, ale najgorsze że nie wiem jak to skonfrontować z współlokatorami, nie chcę tu być zerwałbym umowę od zaraz, ale nie chcę być kompletnym dupkiem, nie wynajęliby przeciez mieszkania dla 3 osób, obciążę ich tylko dodatkowym kosztem, stresem i zmarnowanym czasem, nawet nie wiem co w takiej sytuacji trzeba zrobić?
Najgorszy jest jeszcze mój stan psychiczny, nie potrafię sobie z tym sprostać, powinienem to skonfrontować 2 miesiące temu a nie teraz, teraz nie mam pojęcia jak to rozwiązać.
Dlaczego nie chcesz być w obecnym mieszkaniu - jakiś konflikt ze współlokatorami, problem z samym mieszkaniem, czy po prostu fakt że jest to 200 km od domu? Co robisz poza zjazdami - pracujesz, wracasz do domu rodzinnego?
mary_poppins jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując