Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Przyszłe panny młode Bielsko Białą i okolice:)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-10-03, 11:08   #767
Mroofka_84
Przyczajenie

Dot.: Panny młode z Bielska i okolic są tutaj?

Cytat:
Napisane przez figa84 Pokaż wiadomość
Z poradni odradzam w Bystrej. Jeśli jesteś katoliczką i faktycznie chcesz się czegoś o npr dowiedzieć do tak, jeśli nie, to omijaj szerokim łukiem. Ja z dzieckiem na stanie, 8l związku i musiałam przebrnąć przez wszystko od a do z z kilkugodzinnym omawianiem cyklów
Ja miałam ślub we wsi pod bielskiem, ksiądz bierze co łaska, jak dasz 200zł, to 100 Ci odda
Szczerze mówiąc to znajomi wesela z taką liczbą gości do nocowania zwykle robili w hotelach. W bielsku jest kilka hoteli, ale nie mam pojęcia jak cenowo.

Obrączki zrobiłam w taxorze, brałam najzwyklejsze proste. Jak chcesz zwykłe, to porównaj ceny w kilku punktach.
Dzięki za informację jakiej poradni unikać. Też od kilku lat mieszkamy ze sobą, także do takiej poradni podchodzimy na zasadzie, że może i fajnie się dowiedzieć o tych metodach, ale wolimy by decyzję o sposobach planowania rodziny zostawić nam. Co było też zresztą bardzo fajne właśnie na tych naukach przedmałżeńskich w Sanoku - oni tylko mówili jak to powinno wyglądać, ale decyzję pozostawiali nam.

Obrączki chcemy zwykłe, więc Taxora na pewno sprawdzimy.

Bardzo długo rozważaliśmy i przeglądaliśmy oferty sal weselnych/hoteli/OSP (generalnie wszystko braliśmy pod uwagę), ale często w tych weselach na salach lub hotelach było wiele rzeczy, które nam się nie podobało, albo cena była za duża na nasz budżet. Dużo łatwiej znaleźć też sale na mniejsze wesele. Niektóre oferty zawierały opcję, że nocleg dla gości gratis, ale szczerze mówiąc chyba nie w takiej ilości osób Wybraliśmy OSP bo wszystko możemy zorganizować tak jak chcemy, a nocleg i tak pewnie musielibyśmy mieć dla choćby części tych gości. Pospisywałam sobie parę hoteli/pensjonatów i będę dzwonić

---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ----------

Cytat:
Napisane przez serduszko165 Pokaż wiadomość
My robilismy obraczki ze swojego zlota u Kozlowskiego. Nauki i poradnia w parafii NSPJ.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Dużo zapłaciliście za obrączki jeśli mogę spytać?

Czy możesz coś więcej napisać o tej poradni? Jak to wygląda? Czy podchodzą tam bardzo poważnie do "sprawy" czy raczej tak żeby to odbębnić? Jak to wygląda cenowo?
Mroofka_84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując