Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Październikowe mamy 2017 - porodówka ❤ - cz. 5
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2017-10-03, 15:14   #728
mia26
Raczkowanie

Dot.: Październikowe mamy 2017 - porodówka ❤ - cz. 5

Gratuluję nowym mamusiom!
Migi współczuję sytuacji, wiele rzeczy jestem w stanie zrozumieć, w końcu dla położnych jesteśmy tylko kolejną w kolejce pacjentką, ale mimo wszystko należy każdej się szacunek, w końcu mamy XXI wiek, tym bardziej w takiej sytuacji jak poród czy dopiero zbliżający się poród, tym bardziej jak pierwszy raz przez to przechodzi się i nie wie, co człowieka czeka...
Ehh dla mnie ta służba zdrowia to ogólnie masakra, piszecie, co chwilę, że macie wizyty teraz częściej u lekarzy, a ja u swojego miałam 1 września a kolejna 20 października, bo przez miesiąc ma urlop.... i żadnego zastępstwa... Oczywiście idę prywatnie do drugiego lekarza w między czasie, bo co mi zostało, za długi okres bez kontroli, a poza tym ktoś musi mi ten peasser wyjąć w 37 tygodniu. Ale sam fakt zostawienia pacjentek bez opieki tak długi czas....

Gdyby dziś ktoś płacił za spanie i leżenie w łóżku to dużo zarobiłabym, kompletnie nic mi się nie chce, taki rozlazły ten dzień
mia26 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując