Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - coś nowego !!!
Wątek: coś nowego !!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-02-20, 01:03   #1
__paulina__
Raczkowanie

GG do __paulina__

coś nowego !!!

witam ponownie po dość długiej nieobecności
Poniewaz na 21 urodziny (i na wiosne!) zachciało mi sie odmiany, chcialam sie z Wami skonsultowac w sprawie:

1. mojej fryzurki - wybieram sie niedlugo do fryzjera (pana Krzysztofa z Krochmalnej w wawie) i wlasciwie nie wiem co bym chciala z wloskami zrobic, duze zmiany odpadaja, dlugosc chce zachowac, ewentualnie cieniowanie- co myslicie? i co z kolorkiem? moze sprobowac czegos nowego? obecnie mam balejaż z 2 brazow i popielatego blondu, z ktorego chce sie wycofac bo za bardzo niszczy mi delikatne wlosy, tylko jak to zrobic... ?? naturalny mam ciemny blad, taki mysi...
2. kolorystyki- widzialam ze pomagacie dziewczynom dobrac kolorki makijazu (i nie tylko) do ich typu urody. Moze jakas dobra duszyczka pomoglaby i mnie? wydaje mi sie ze jestem lato albo jakis mieszany typ ale co ja sie tam znam... Wy na pewno lepiej!
3. makijażu- moze macie jakis pomysly co by mi pasowalo,
moze zauwazylyscie jakies moje makijazowe niedociagniecia, zawsze inaczej patrzy i ocenia ktos kto nas widzi po raz pierwszy niz ten kto sie juz nie przyzwyczail do naszego wygladu
nie krepujcie sie, krytykujcie do woli -o ile bedzie to konstruktywna krytyka

pozdrawiam serdecznie !!!

PS. przepraszam ze zdjecia takie do siebie podobne a nie w roznych oswietleniach itp... Ale przynajmniej sa swieze.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zdjecie 1.jpg (18,2 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zdjecie 2.jpg (9,1 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zdjecie 3.jpg (10,0 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zdjecie 4.jpg (11,5 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zdjecie 6.jpg (8,2 KB, 5 załadowań)
__paulina__ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując