2008-06-03, 20:31
|
|
czyli Endżi
|
Dot.: Scent Bar IV
Cytat:
Napisane przez Contax
Aniolku, ciesze sie ze z Mamcia juz jest troszeczke lepiej 
|
Uff... ja też 
Mama jest w stanie przebywac w pozycji pionowej i nawet coś zjadła 
Teraz mi zrzędzi, że jest gruba i przed ślubem była chudsza Ta głupia gadka jest u niej normalna więc widzę, że już wraca jej trzeźwośc umysłu 
Cytat:
Napisane przez Anuschka
No popatrz, jak ten czas szybko leci. Za "moich czasów" miał mniej  Ale rzeczywiście kochany 
Zdasz, zdasz Dagna. I to w czerwcu, a nie we wrześniu. Ja Ci to mówię 
|
Też myślisz o doktorze Izydorze ?
Jezu, słodki jest Chciałabym w jego wieku miec taką sprawnośc umysłu, witalnośc itd Wcina banany, pije Kubusie - więc może w tym tkwi sekret 
Zwrócił uwagę na moje imię i sobie mnie zapamiętał Na jednych zajęciach pytał mnie 3 razy powiększając przez to moją panikę i utwierdzając w przeświadczeniu, że nic nie umiem (nie kryguję się - naprawdę czuję się kompletnie nieprzygotowana ). No i na zajęciach troskliwie podpytywał czy zdążyłam przepisac te wszystkie cudowne tablice 
Moja przyjaciółka ma na nazwisko Kwoka. I podczas wyczytywania listy zerknął na nią (cholernie piękne dziewczę ) i powiedział, że to nazwisko do niej nie pasuje więc będzie się do niej zwracał "pani Natalio" Jest taki uroczy, ale przy tym nie obleśnie lubieżny 
Ehhh... egzamin chciałabym zdac Nawet trójczynka w tym przypadku mnie satysfakcjonuje 
*
Łatwo poznac, że piszę z kompa w moim "weekendowym domku". Brak mi "ć" na klawiaturze...
|
|
|