2017-10-04, 05:56
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wrzesień zawitał, jesieni czas, a do ołtarza jeszcze dużo nas! cz. 55
Cytat:
Napisane przez magdenka
Masz taki wolny internet? Ja nigdy nie musiałam ładować. Ale za to reklam coraz więcej dają 
|
Nie, nie wiem o co chodziło 
Cytat:
Napisane przez malgosiaw123
W sumie seriali tefałenowskich nie oglądam,więc sugerowałam się tylko programami a tam premier nei dają. Nie wiedziałam,że seriale wrzucają.
---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ----------
Na przeglądarce nie licz,że Ci player dobrze pójdzie. Mnie na żadnej nie chce. Tylko aplikacje na telefonie i tablecie mnie ratują.
|
Może to dlatego, bo próbowałam przez przeglądarkę i lipa, ściągnęłam aplikacje i działa ale tnie się niemiłosiernie 
Cytat:
Napisane przez Laura Rose
Obojętne mi to, ale jeśli chcesz na plener, to będziesz mi musiała odesłać do UK, bo planowałam za 2 tygodnie zabrać suknię do siebie [emoji6] Napisz jutro na fb, to poproszę mamę, żeby sprawdziła, czy wszystko na pewno z nim ok.
A ręce? Chyba tak 
|
To i tak bym Ci musiała wysłać bo ślub za ponad dwa tygodnie o cholerka, zostało prawie dwa tygodnie a mi się ślubu odechciewa bo jeszcze z Tz od kilku dni dogadać się nie możemy i jest mi strasznie przykro eh... Chciałabym aby było jak kiedyś a po ponad 7 latach życia razem wpadliśmy w straszną rutynę s okazywanie uczuć to od święta Z rana się wyżaliłam 
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|