Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz. 41
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-10-04, 11:17   #1147
wika82
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz. 41

Cytat:
Napisane przez LadyChatterbox Pokaż wiadomość
Właśnie dlatego, że nie ja jedna, chciałam się poradzić tych które juz to przeżyły Bo aż mi głupio z jaką zazdrością do tego podchodzę, ale to trochę tak jakbym nie potrafiła wyłączyć tych emocji. Wlasnie nie wiadomo czy przez te problemy z tarczyca nie mogę zajść, ginekolog wciąż szuka co jest źródłem problemów, bo nawet jak miałam idealne TSH to mam za krótka druga fazę i się nie udaje.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Co prawda, nie ze swojego doświadczenia, ale od osób z różnymi problemami, wiem że dobrze jest na pewien czas wyłożona, odpuścić, skupić się na czymś innym.

Broń Boże nie sugeruję, że masz na tym punkcie obsesję, czy coś, ale podobno lekka idskocznia pomaga.

A co, do zazdrości, porozmawiałabym z tą osobą. Kiedyś mi się coś udało, a mojej przyjaciółce nie i ona szczerze mi powiedziała, że się bardzo cieszy, ale też zazdrości i przez jakiś czas może się rzadziej odzywać. Jej ulżyło, a ja starałam się nie afiszować i unikać sytuacji, w których mogłam ja bardziej zranić. I wiedziałam dlaczego przez chwilę ograniczyła kontakt

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz