Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wrzesień zawitał, jesieni czas, a do ołtarza jeszcze dużo nas! cz. 55
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-10-04, 12:50   #2675
Anemone
Mother of Cat

Dot.: Wrzesień zawitał, jesieni czas, a do ołtarza jeszcze dużo nas! cz. 55

[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;7757568 1]Dziewczyny czy jak rozdawalyscie zaproszenia to tez bylyscie tak wykonczone pod koniec? ja juz podpieram nosem podloge :C nie mam na nic czasu, duzo jezdzenia duzo ogarniania[/QUOTE]
mnie to nie męczy, TŻ tak

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
Mój ma jutro kawalerski i głęboko zastanawiam się nad tym czy nie pójść do mamy na noc... Boję się być sama w domu ale nie wiem czy mama mnie zechce
skąd ten strach?
Cytat:
Napisane przez luna_laula Pokaż wiadomość
No podczas spania to się dopiero porysuje [emoji23]
nie mów hop. Mi się kiedyś zdarzyło lunatykować w nocy i przywaliłam ręką w szafę
Cytat:
Napisane przez _GlamourGirl_ Pokaż wiadomość
Ja jestem po @ i Bogu dziękuję. Dostaje zastrzyki antyzakrzepowe i okres był z podwójną siła. [emoji3]
dosłownie morze czerwone?
Cytat:
Napisane przez Edithh_21 Pokaż wiadomość
Ale się wkurzylam, wypadł mi 1 brylant z pierścionka.minęły już prawie 3 lata od zakupu więc pewnie nie ma gwarancji?
chyba nie, ale wstawienie nowego nie powinno być drogie zależy oczywiście jakiej jest wielkości.

Mi się pierścionek trochę skrzywił, bo jest lekko za duży Jak będziemy zamawiać obrączki to pierścionek zostawię do naprawy i może zmniejszenia - o ile się jubiler podejmie

Cytat:
Napisane przez rubbim Pokaż wiadomość
W nocy jedna jak spaliśmy otworzyła sobie klatkę, wyszła i poszła do Hektora. Dopiero rano ją tam znaleźliśmy Ale Hektor już wykastrowany więc więcej małych nie będzie
Póki co to po jednym pokoju latają
no jak młode dorosną to mogą być kolejne młode
20 szczurków... Zwierzyniec!
zaręczyliśmy się 15 listopada 2015
ślub 30 grudnia 2017
Anemone jest offline Zgłoś do moderatora