|
Dot.: Wrzesień zawitał, jesieni czas, a do ołtarza jeszcze dużo nas! cz. 55
[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;7757568 1]Dziewczyny czy jak rozdawalyscie zaproszenia to tez bylyscie tak wykonczone pod koniec? ja juz podpieram nosem podloge :C nie mam na nic czasu, duzo jezdzenia duzo ogarniania[/QUOTE]
mnie to nie męczy, TŻ tak 
Cytat:
Napisane przez rosarioV
Mój ma jutro kawalerski i głęboko zastanawiam się nad tym czy nie pójść do mamy na noc... Boję się być sama w domu  ale nie wiem czy mama mnie zechce 
|
skąd ten strach? 
Cytat:
Napisane przez luna_laula
No podczas spania to się dopiero porysuje [emoji23]
|
nie mów hop. Mi się kiedyś zdarzyło lunatykować w nocy i przywaliłam ręką w szafę 
Cytat:
Napisane przez _GlamourGirl_
Ja jestem po @ i Bogu dziękuję. Dostaje zastrzyki antyzakrzepowe i okres był z podwójną siła. [emoji3]
|
dosłownie morze czerwone?
Cytat:
Napisane przez Edithh_21
Ale się wkurzylam, wypadł mi 1 brylant z pierścionka.minęły już prawie 3 lata od zakupu więc pewnie nie ma gwarancji?
|
chyba nie, ale wstawienie nowego nie powinno być drogie zależy oczywiście jakiej jest wielkości.
Mi się pierścionek trochę skrzywił, bo jest lekko za duży Jak będziemy zamawiać obrączki to pierścionek zostawię do naprawy i może zmniejszenia - o ile się jubiler podejmie
Cytat:
Napisane przez rubbim
W nocy jedna jak spaliśmy otworzyła sobie klatkę, wyszła i poszła do Hektora. Dopiero rano ją tam znaleźliśmy  Ale Hektor już wykastrowany więc więcej małych nie będzie 
Póki co to po jednym pokoju latają 
|
no jak młode dorosną to mogą być kolejne młode
20 szczurków... Zwierzyniec!
❤ zaręczyliśmy się 15 listopada 2015 ❤
❤ ślub 30 grudnia 2017 ❤
|