Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wrzesień zawitał, jesieni czas, a do ołtarza jeszcze dużo nas! cz. 55
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-10-04, 13:20   #2684
Anemone
Mother of Cat

Dot.: Wrzesień zawitał, jesieni czas, a do ołtarza jeszcze dużo nas! cz. 55

Cytat:
Napisane przez malgosiaw123 Pokaż wiadomość
To takie polskie wszędzie się wcinać i robić za adwokata

Och taka ja smieszna,choć raz przyznaje się do błędu. Przepraszam że wszystkich śmiesze i nie informuje dokładnie o swoim życiu i wprowadzam wszystkich w błąd ale nadinterpretujace bezrobotne tak mają
nie przesadzasz przypadkiem?

Cytat:
Napisane przez koolorowana Pokaż wiadomość
Dzień doberek
Za tydzień w czwartek mam prenetalne, nie mogę się doczekać , żeby zobaczyć maleństwo
pokażesz nam foty?

Cytat:
Napisane przez luna_laula Pokaż wiadomość
Uważam, ze to kwestia nastawienia i prób. My nie powiedzieliśmy sobie, ze nam nie wolno, po prostu eksperymentujemy Skoczymy do Maca na głodzie, ale próbujemy nowych dań bez mięsa i są smaczne i mega sycące. Ostatnio zamiast mielonych zrobiłam kotlety z ciecierzycy i byłam w szoku jakie to dobre [emoji43] i bardziej się nimi najadłam niż mięsnymi
ja uwielbiam ugotować sobie ciecierzycę i zjeść ze szpinakiem i fetą. Mega
Cytat:
Napisane przez Laura Rose Pokaż wiadomość
Właśnie chude mięso podobno jest mniej zdrowe i bardziej sztuczne. Taki smutek, a żylastego, tłustego, pod dziwną postacią nie przełknę
Strączki też zdrowotnie szału nie robią. A ja miłośnikiem warzyw nie jestem, te zielone liście i korzenie w ogóle ciężko mi wchodzą.
ja też nie ostatnio teściowa zrobiła makaron z kurczakiem. Nie dość, że był strasznie ostry (Pad Thai) to jeszcze ten kurczak był słabo oprawiony i co chwilę przegryzałam błonkę... Myślałam, że się zrzygam do talerza
Cytat:
Napisane przez pluskotka Pokaż wiadomość
Najgorzej, albo przyciąć sobie paznokcia maszynką do golenia
zgadzam się
Cytat:
Napisane przez koolorowana Pokaż wiadomość
Ja też bym nie mogła żyć bez mięsa
Ty to teraz musisz dużo jeść
Cytat:
Napisane przez Eunice9 Pokaż wiadomość
Zależy od osoby ale np. ja nie lubię być czymkolwiek ograniczana Nie chciałabym nie wyobrazać sobie życia bez jakiegoś jedzenia No i dodając to że nie jest ono zbyt zdrowe...
No i taka luźna myśl (absolutnie nie do żadnej z was) - ludzie często jak słyszą że jestem wege to mówią "o matko, współczuję", "nie wyobrażam sobie życia bez mięsa", "a ty znowu trawę" albo nawet "mięsko jest pyszne, martwe świnki, mniam mniam", jakby chcieli mi dokuczyć / droczyć się ze mną albo wręcz pokłócić. Ja jestem pokojowo nastawiona i jak ktoś chce jeść mięso to niech je, jedni jedzą mięso, ja jem czekoladę, byłabym hipokrytką pouczając ich o zdrowiu, a na argumenty o ochronie środowiska i zapobieganiu głodowi i tak każdy prycha, więc siedzę i sobie jem tą swoją "trawę" i zbywam te głupie komentarze i ostentacyjne pałaszowanie przede mną kebabów... Ale to wkurza.
byłam parę razy w wegetariańskich knajpach. Jedzenie pyszne, ale ja się nie najadałam niestety Może kwestia przyzwyczajenia

Cytat:
Napisane przez czekoladowoo Pokaż wiadomość
W ogole ryby sa coraz mniej zdrowe podobno, zwłaszcza łosoś i inne ryby łowione w Norwegii
ale dziki łosoś jest super czasami pojawia się w biedrze
zaręczyliśmy się 15 listopada 2015
ślub 30 grudnia 2017
Anemone jest offline Zgłoś do moderatora