Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lipcówki 2017 ❤ cz. 9 Pierwsze chwile z maluszkami
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-10-04, 14:43   #5006
SteveS
Zakorzenienie

Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 9 Pierwsze chwile z maluszkami

Cytat:
Napisane przez xzora Pokaż wiadomość
Siilmariien - ta kurtka z pięknej mamy średnia. Widziałam ją tez na Allegro. Moze jeszcze jakby mniej kosztowała.Na lennylamb ceny powalają.
Kurcze, szkoda mi tyle kasy wydawać, zwłaszcza ze nie mieszkam w mieście i na tych moich spacerach nie muszę wyglądać.
Jakby mi sie coś naprawdę spodobało to bym kupiła, ale tak na sile nie bede szukać.
Vadi, nie sprawdzałam jeszcze wagi. W czwartek mamy ważenie.
Mała! Fajna torebka i butki. Super, ze osioł tak się spodobał.
Taedio - zdolniacha z Nikosia!

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Cytat:
Napisane przez xzora Pokaż wiadomość
Mała! Współczuje ciężkiego dnia i wieczoru. Oby w nocy Hugo mocno zasnął i katar mu nie dokuczał.
Mąz powinien cie odciążyć, zwłaszcza ze i ty przeziębiona jestes, a jego dopiero co 3 dni nie było.

Martini - dobrze, ze udało ci sie wyjsc z terroru laktacyjnego i duzo wspierających osób było blisko ciebie.
Jak często odciągacz i ile ml udaje ci sie odciągnąć?
Ja niby miałam dwa razy odciągać a wlasnie kończę pierwsze. Jak mąż nie wyjdzie z Klaudią na spacer to nie mam jak, ona w dzien praktycznie nie spi.
Dziekuje za namiary na kurtki. Ta z pentelki mi sie nie podoba, greys za droga.
Ja np nie widzę potrzeby kupowania czegoś na ciepłą jesien, wiec polaru w ogole bym nie chciała. Wtedy ja zakładam zwykła kurtkę, Klaudia kombinezon ma pod chustą i jest ok. Za to jak jest zimno i wiatr to dobrze, żebyśmy obie zapięte były. Jaki sen.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Zobacz sobie firmę SkulArt na allegro. Pani szyje wszystko, ceny niezłe (połowe taniej niż Greyse, tak przykładowo), ja właśnie zrobiłam spore zamówienie i czekam. Z kolei doradczyni mi mówiła i taką samą dyskusję widziałam w grupie chustowej, żeby chusty nie dociągać na dziecięcy kombinezon, bo nie ma mowy o redukcji luzów i prawidłowej pozycji.
SteveS jest offline Zgłoś do moderatora