Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dzieciaczki LUTOWO-MARCOWE 2007 III
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-06-04, 09:23   #1160
freddy296
Wtajemniczenie

Dot.: Dzieciaczki LUTOWO-MARCOWE 2007 III

Co Wy mi to za rogi dostawiacie... ta szparka to przez dentystke... Sama zaczeła hehe... Wy to macie pomysły

Madziu suuuuper zdjecia... Tati jest taka boska... ma super pomysly z tego co widze. A to z kotkiem... Moj Kuba pewnie by go zgniótł albo by mu karuzele robil
No i widze, że aura waszej rodzinki rosnie... jak wasze stosunki z Rafim? Na zdjeciach wygląda to kwitnąco...

Hadzi zapomnialam o tej rejstracji... zmeczona bylam i wylecialo mi z łba A swoja droga zawsze mnie to zastanawialo... co ktos moze zrobic... Przeciez jadac ulica wszyscy widza, kazdy moze zrobic fotke... a wszyscy jednak ukrywaja rejstracje, ktos wie czemu?
A co do koników... Kuba byl w nie zapatrzony jak w obrazek z Kubusiem puchatkiem... Postawilam go w wozku przodem do konikow... moglam spokojnie sobie siedziec na lawce i obzerac sie lodem

wisienko dzis sie pewnie pojawi plan egzaminow... wiem ze w sobote 14stego cos tam mam ale nie wiem co z niedziela.
swoja droga... my tez planujemy wyjazd do Miedzyzdroji, ale dopiero 14 lipca, bo tak zarezerwowalismy urlop... Zdradz mi gdzie bedziecie mieszkac i jak to cenowo wyglada? wyslesz mi info na priv???

Ok bo ja nie zdazylam zrobic kawy... roboty mam juz na min godzine ale odezwe sie ...

Aaa... zapomnialam o najwazniejszym... dziekujemy za wszystkie mile komenatrze !! chociaz tu sie naslucham milych uwag :d Bo od tzta to tak ciezko cos uslyszec dziekuje raz jeszcze!