Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rossmann cz. XXX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-10-05, 16:12   #4292
czekoladowoo
Zakorzenienie

Dot.: Rossmann cz. XXX

Cytat:
Napisane przez fehn Pokaż wiadomość
Fajna ta baza z Bielendy?

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Nie wiem bo jej nie mialam, mialam z Rimmela i mi pasowala

Cytat:
Napisane przez Make4Up Pokaż wiadomość
U mnie był z W1, na opalonej skórze wybił na różowo. Foto w zał.

Zobacz Bell Aqua Jelly 2. Jeszcze raz daje foto od góry 1, 2, 3.

O jasne trudno, a o żółte tym bardziej. Wymieniłam wyżej które idą w żółte, jeszcze Pupa Made To Last 01 mogłabym dodać. Rimmel różowe świnki, Lirene Perfect Tone najjaśniejsze też jakieś beżo-różowe. Jeszcze pójdę na testy, bo mi ręki brakło, ale z żółtymi tonami to tyle co kot napłakał.

Nie użyłam jeszcze, a kupiłam na dniach Lifestyle w SP, bo po testach czułam, że może być hit

Też go chciałam kupić, ale byłą zniżka i za 95,20 zł zapłaciłam za Clarins, tubka 15 ml.

Wibo za 1,7g chcą 18,99 http://www.rossmann.pl/Produkt/Wibo-...-g,359145,7171 On był tańszy kiedyś. Za 15 ml tego korektora trzeba by zabulić 167,56 zł!!! Fakt, że w promocji to połowa ceny będzie, jednak nie jest jakiś szałowy, żeby tego był wart. Miałam raz, fajny delikatny pod oczy, ale słabe krycie.

Ten korektor z Lovely to dla mnie bubel masakryczny, bardzo ciemny, pomarańczowy.
Odżywki do rzęs Eveline ta biała i czarna to praktycznie to samo. Nie opłaca się kupować tej w czarnym opakowaniu. Olejku jest tam tyle co nic, bo jest na samym końcu składu po parabenach.

Oni tylko przykład dali, zawsze więcej rzeczy wchodziło. Nie będą przecież w krótkiej zapowiedzi wszystkiego wypisywać

Lipa z tymi podkładami, bo pierwsze w kolejności mają jasne kolory, a drugie nawet jakieś żółte tony. Na dłoni mi mega nie ściemniały. Nie wiem co o nic myśleć.
Widac jestem jakims wyjatkiem skoro mi.pasuje ;D i starcza mi na jakies 2 miesiace.

A ta czarna odzywke biore troche z ciekawości. Uzywam tej bialej jako bazy ale kolezanka wspomniała ze ta czarna lepiej sie sprawdza wiec chce sprawdzić. Ze sklady maja prawie identyczne to wiem

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
czekoladowoo jest offline Zgłoś do moderatora