Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sponsoring - ostrzeżenie
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2017-10-05, 21:12   #106
mellitus
Wtajemniczenie

Dot.: Sponsoring - ostrzeżenie

Cytat:
Napisane przez owieczka258 Pokaż wiadomość
Żadna szanująca się kobieta i myśląca rozsądnie o życiu nie będzie się pchała w takie bagno, a postara się zrobić "karierę" w normalnych warunkach.

To, że jestem wierząca oznacza, że mam szanować pracę prostytutki? W takim razie chyba też muszę zacząć szanować morderców, pedofilów i gwałcicieli, bo to też ludzie i mogą być inteligentni

---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ----------

Jestem w stanie zrozumieć jeszcze jak ktoś się w to wepchnął, bo nie ma za co żyć, za co spłacić długu i jest po prostu załamany. Ale to, żeby mieć hajsik i łatwą robotę, to tępie takie osoby, bo sobą nic nie reprezentują jak dla mnie i mam prawo mieć takie zdanie.
Po pierwsze- faktycznie trafne porównanie, prostytutki z mordercą. Po drugie- masz bardzo schematyczne myślenie i ewidentnie brak Ci doświadczenia życiowego i znajomości tematu. Po trzecie- wyjaśnij rzeczowo czym wg Ciebie różni się prostytutką od jakiekolwiek innego zawodu? Nie rzucaj jednak wyświechtanymi testami o szacunku do siebie, niebezpiecznej pracy etc, bo te argumenty są funta klakow warte. Tak samo szacunku do siebie może nie mieć dyrektorka w corpo.
Póki co wychodzi z Ciebie jedynie brak pokory i jakaś dziwna dziecięca naiwność.