2008-06-04, 18:31
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Anglia :)
Hej dziewczynki jakis czas wpadam popodgladac watek, troche z sentymentu, bo rok temu 4 miesiace spedzilam w Londynie. Podobalo mi sie straszecznie, mieszkalam z bratem a pracowalam w takiej malej kafejce z kawa i kanapkami. W te wakacje mialam odpuscic sobie Anglie, z racji slabego kursu funta i braku ochoty na powtorke sytuacji z poprzedniego roku (rozstalam sie z chlopakiem przez wyjazd w sumie...). No ale wyszlo jak wyszlo, nie wiem czy dobrze czy zle, ale WRAACAAMM
I chcialam sie zapytac czy przygarniecie mnie do swojego grona    
Bilet mam na 20go czerwca (autobus niestety, bo samolotem za drogo ) jade z kolezanka z ktora mieszkam teraz. Ona troszke wystraszona bo w sumie jedziemy w ciemno troche... ja niby mam prace, ona nie ale zadnego mieszkania, nic.. mam cicha nadzieje ze jakos nam sie uda, i ze ona nie zwieje mi do Pl po 2 tygodniach :P
jak myslicie moze byc problem ze znalezieniem 2 osobowego pokoju w Londynie ?(chcialabym w okolicach mojej pracy czyli Hammersmith) i ile to mniej wiecej moze nam zajac.. bo szczerze to zaczyna mnie to troche przeraza. To, i perspektywa paru kilogramow w przod (chyba juz zaczne jakas diete, bo w tamtym roku nie moglam sie niczemu oprzec i przytylam 8 kg )
|
|
|