2017-10-06, 19:33
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Promocje w Sephora, Douglas i innych + OT - część XV
Cytat:
Napisane przez fi
A ja dostałam pocztą papierek, że mam zniżkę do 8.10 poszłam na zakupy i okazało się, że w międzyczasie moja karta zrobiła się złota i zniżkę miałam do 2 (chyba). Na początku nie wiedziałam o co chodzi, w końcu skumałam, że właśnie zostałam goldem - tak bez ostrzeżenia????
|
Też "ozłociłam" się na podobnej zasadzie 
Było to dla mnie sporym zaskoczeniem, niemniej miłym 
Cytat:
Napisane przez Agunia001
Dziewczyny dostałam przesyłkę z Sepho, zgłosiłam brak próbek i pudełka kat z mini i od kilku dni sprawdzają.. Jak mi zaproponują 20zł rabatu na następne zakupy to padnę..
---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ----------
oczywiście!
w ramach przeprosin za brak testerów do Pani konta online dopisaliśmy 20 zł jako bon zakupowy
|
Coraz częściej zdarzają się takie przypadki.
Tłumaczenie, że oni mają nagranie z kamer dowodzące zapakowanie gratisów i próbek, to dla mnie ściema - już widzę, jak przeglądają godziny zapisu monitoringu wiedząc przy tym, kto w jakim momencie pakował akurat Twoją przesyłkę .
Takim podejściem przy okazji obrażają uczciwych ludzi, sugerując, że jest się wyłudzaczem próbek czy gratisów.
Jedyny sposób, żeby udowodnić im, że zawartość paczki okazała się niezupełna, jest chyba tylko nagrywanie momentu otwierania przesyłki.
Na Twoim miejscu napisałabym, że taka forma rekompensaty nie jest dla Ciebie satysfakcjonująca, bo dokonując zakupu mogłaś skorzystać z 20% rabatu, a decydując się na kod dający miniatury KVD musiałaś zapłacić kwotę wyższą. Wg mnie uczciwiej z ich strony byłoby dać Ci kupon w wysokości 20% ceny zakupionego produktu.
|
|
|