Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny Młode - Kielce cz. I
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-06-04, 19:05   #4191
mokapodi
Raczkowanie

Dot.: Kielce

Kochane Kielczanki

Ja już jestem po swoim ślubie , więc napiszę Wam szybciorem co i jak:

kwiatki: POKUSA na Paderewskiego - niebanalne, oryginalne i co było miłym zaskoczeniem tańsze niż uzgadniałyśmy o prawie 100zł

fryzjer: AWANGARDA na Wesołej - polecam, polecam, polecam! fryzurka dostosowana do moich włosów, misternie upięta, trzymała się na drugi dzień

suknia: CYMBELINE /a właściwie to chyba nazywa się teraz Dexa/ na Plantach- miła profesjonalna obsługa, terminowo, Panie nienachalne potrafią profesjonalnie doradzić / a wiem co mówię bo wybierałam i kupowałam sukienkę sama/, suknia dobrana idealnie do mojej figury podkreślała pięknie biust i talię - była strzałem w 10 i wzbudziła zachwyt wśród gości i napotykanych w trakcie plenerowej sesji ludzi

samochód: chrysler 300 m - od P. Mendery z Bliżyna - również wart polecenia, auto komfortowe z miłą Panią szofer fajny kontakt z właścicielem, duża elastyczność i zaangażowanie....

Dj: Mirek Piróg - tu można piać z zachwytu bez końca: nienachalna konferansjerka, ciekawe zabawy , karaoke, muzyka dostosowana do gości i ich zachciewajek a prywatnie co tu dużo mówić fajny facet z poczuciem humoru i na poziomie... każdy nasz gość zwrócił na to uwagę POLECAM!

Miejsce imprezy: Hotel Kameralny - również polecam, właściciel bardzo miły człowiek, bez dystansu, pozytywnie nastawiony do moich różnych pomysłów, jedzenia mnóstwo... dobre i ładnie podane, kelnerzy przemili, sprawnie obsługiwali gości...w hotelu komfortowe pokoje, ładny ogródek i taras do dyspozycji gości, dodatkowo dla dzieci udostępniono na długi czas basen i zapewniono ratownika polecam!

Kościół: Katedra - jak zawsze przepiękna, ślubu udzielał ksiądz Robert - więc lepiej trafić nie było można ;-) było elegancko, personalnie / na długo w pamięci zapadną mi słowa skierowane do mnie/, miło i odrobinę dowcipnie.... do mszy grała skrzypaczka z Filharmonii Kieleckiej - co pięknie podkreśliło nastrój mszy Św.

i tak Wam powiem dziewczyny, że po tym wszystkim to aż mi się łezka w oku kręci i chciałoby się tak jeszcze raz ;-)

Powodzenia w Waszych przygotowaniach!
mokapodi jest offline Zgłoś do moderatora