2017-10-07, 10:53
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 10 Pierwsze chwile z maluszkami
Cytat:
Napisane przez pestycyda
Jon, ale różnica! Mi mama dziś dała spodenki z Lidla i też jedną para jest kupę większa od drugiej a niby 62/28 obie.
Aggs, super poranek  my po pierwszej drzemce. Zazwyczaj trwa 30 minut a dziś aż godzinę więc też szal.
U nas kupą w każdej pieluszce i dlatego co nam się odparzenia zagoją to dwa dni i znowu. Już przetestowałam z 3 kremy, mąkę ziemniaczaną, zasypki kupowane, maść, tormentiol i obowiązkowo kąpiel w krochmalu . Ostatnio się zagoiło a wczoraj patrzę znowu dupa czerwona-.-
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
A wietrzycie dupkę? U mnie jak było odparzenie to pomagało naprawdę
Cytat:
Napisane przez taedio
Jon hahaha wtedy zostanie czas dla męża  [emoji38]
Fajna rozmiarówka
Devilek słodziak!
Domi współczuje przejść po porodzie
Młody po 8 sam zasnął jeszcze na łożku  może w łóżeczku tez bedzie sam zasypiał. Takie tam marzenia [emoji38]
Sill tez mamy dzisiaj gości. Nic nie posprzątane bo Tz cały tydzien wracał 19/20. Teraz jest na uczelni. Ma sa kra
|
Oby zasypiał sam w swoim pięknym łóżeczku 
U mnie dzisiaj też goście, a ja mam syf że aż miło, a Tż ma od rana klientów i nie może Małego przejąć!
Taedio a Ty na zajęcia chodzisz [emoji57] ?
Cytat:
Napisane przez myszowata1313
Witam sie i ja w nowym watku. Tak jak zawsze czytam caly czas ale wbic sie ciezko.
Z tego co pamietam
Mala super ta twoja fryzura a Hugo to faktycznie ma czyprynke jak elwis 
Cash duzy twoj Przemek  tz mi w domu narzeka ze nasza 6kg kluska jest ciezka 😂
Darietta super ze mala duzo nie plakala po szczepieniu.
Taedio ladny kacik dla malego 
Domii witaj 
Jon zeby moja chciala usnac po odbiciu. A najczesciej jest ryk i nawet piersi nie chce :/
Devileek jaki misio z Julka
|
6kg kiedy to u nas było haha 
---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ----------
Cytat:
Napisane przez akada
Hej Podczytuje Was ciagle wiec się chociaż przywitam w nowym wątku Po ostatnim zdjęciu Darrietty i Agg jak Wasze dzieci pięknie trzymają główkę (brawo) poszliśmy dziś do lekarza i pokazała co robić żeby moją Agatke do tego zachęcić, przytrzymać pupę na dół i wtedy faktycznie podnosi się Tak wiec ostro ćwiczymy w weekend na macie Przeszliśmy z miesiąc temu przez antybiotyk na bakterie coli w moczu, myśle, ze bez sensu bo w sumie objawów zadanych nie było a dziś pediatra powiedziała, ze w takim przypadku powinno się leczyć tylko jak wynik jest powyżej 10 do 6
To tyle u nas, piękne wszystkie Wasze dzieciaczki i podziwiałam jak ładnie chustujecie, ja miałam kółkową i oddałam bo ani mi ani młodej się nie podobała
|
Oj a Agatka już zdrowa?