Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Stosowanie odżywki na krótkich włosach
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-10-07, 11:12   #1
1193fba3fea765c57cb16fbd4e2fb2fc4374f888
Konto usunięte

Stosowanie odżywki na krótkich włosach

Witam wszystkich
Obcięłam nie dawno włosy na "chłopaka". Wszystko cacy, gęsta i duża objętościowo fryzura, ale (zawsze musi być jakieś ale...) włosy są jakby matowe i suche. No i trochę sterczą, ale to mi się akurat podoba bo takie miało być cięcie. Kupiłam odżywkę z olejem arganowym i kreatyną, na zniszczone włosy. Problem tkwi w tym, że boję się, iż ten preparat (jak zresztą każde) wygładzi mi włosy i trochę one klapną, nie będą tak niechlujnie sterczeć. Odżywka jest w sprayu, lekka. Chciałabym żeby dalej były pofalowane i lekko sterczące (taka trochę szopa, tylko nie tak matowa), a z tego co widziałam to "zdrowe" włosy zawsze są gładkie i błyszczące (i tak jakby przylizane). Czy to tylko takie moje wrażenie i tak nie jest, czy rzeczywiście się tak dzieje?

PS. Fryzura trochę jak u Naruciaka, tyle że włosy są falowane i bardziej odstają na czubku.
1193fba3fea765c57cb16fbd4e2fb2fc4374f888 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując