Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lumpeksy, ciuchlandy- nasze łowy i zdobycze cz. V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-06-04, 19:40   #776
Soline
Zadomowienie

Dot.: Lumpeksy, ciuchlandy- nasze łowy i zdobycze cz. V

Cytat:
Napisane przez tootsie Pokaż wiadomość
coś ode mnie

Po dzisiejszych zakupach jestem bardzo zadowolona

1. szorty Atmosphere, nie widać tego na zdjęciu ale mają takie ładne zakładki 4 zł

2. szorty Atmosphere 3 zł

3. long Atmosphere z błyszczącą aplikacją 4,50 zł

4. moja miłość nowa kurtałka Dunnes Stores, nie wiem czy to skóra czy nie bo ma metkę wewnętrzną wyciętą. W ubiegłym tygodniu przymierzałam się do kupna kurtki w tym stylu w cubusie myślałam,że padnę z wrażenia jak ją zobaczyłam, drugi raz myślałam, że padnę jak się dowiedziałam, że kosztuje 5 zł całe 5 zł za takie cudeńko

nabyłam jeszcze megawygodnie japonki w stylu hippie, na razie bez zdjęcia, bo schną na balkonie i kolejne rurki New Look w ostatnim czasu kupiłam 3 pary rurek New look a i tak chodzę ciągle w ulubionych dżinsach Ted Baker
matko jakie cuda!!! i te ceny
a ja mam taka faze na prazek ostatnio.. kupilam w niedziele (tzn dostalam od siostry w ramach spoznionego prezentu imieninowego ) zakiet w New Yorker z Fishbone w bialo-niebieskie prazki, jest cudny a jak te szorty zobaczylam (material wrecz identyczny) to umarlam przepiekne zakupy!
chyba znowu wroce do lazenia po mniejszych lumpkach :P

Do pracy rodacy!

I shoot photos not people
Soline jest offline Zgłoś do moderatora