Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jesienne Mamy 2007 cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-06-04, 20:45   #4546
poissonivy
Zakorzenienie

Dot.: Jesienne Mamy 2007 cz. II

Cytat:
Napisane przez Murmelius Pokaż wiadomość
Chociaż ja, mimo że całą moją pensję będzie pożerać żłobek, i tak zdecydowałam się podjąć pracę właśnie na pół etatu. Zależy mi na doświadczeniu w pracy w języku angielskim.
Kurcze to tak dużo w stanach kosztują żłobki? Ja na żłobek będę wydawać 10% mojej pensji nauczycielskiej
Cytat:
Napisane przez Murmelius Pokaż wiadomość
Poissonivy, jak Olunia? Lepiej troszkę? Dajesz radę z alergią?
Ola postanowiła nadrobić zaległości niespania z rana i spała od 10-13 i od 16-18.30.
Dzisiaj wyszłyśmy na spacerek, bo już miałam dość siedzenia w domu, no i chciałam połazić trochę po sklepach. Oczywiście dostałam ataku kichania, ale trudno. W gruncie rzeczy to wszystko jedno, czy jestem w domu, czy na zewnątrz, kicham tak samo. No i kupiłam świetlik do oczu, żeby choć troszkę je oczyszczać z pyłków.

Ale jakoś tak teraz lepiej to znoszę, bo wiem, że mam Olę, mojego męża i jestem szczęśliwa.
Cytat:
Napisane przez berbeaa Pokaż wiadomość
po trzecie zaczyna popłakiwać przy związywaniu i robieniu z niej jorka
Wcale jej się nie dziwię , też płakałabym
Cytat:
Poiss dzięki za tak fachowe wytłumaczenie. super że z nami jesteś kobito jak ja bym chciała żebyś Ty moje dziecko kiedyś uczyła no bo na mamusię już za poźno ale i tak dzięki Tobie coś dziamnę!
Staram się, żeby dzieciaki nie miały suchych faktów podawane, ale czasami ciekawostki wrzucam do lekcji (oczywiście tematycznie związane z lekcją). Czasami sami proszą, żeby coś im ciekawego opowiedzieć.
Cytat:
A mi Murmelius to nie łaska na pw namiarów na nk?
No właśnie

Edit: Ciągle zapominam o paru rzeczach (z góry przepraszam za moją sklerozę):

Najlepsze życzenia dla Esz z okazji urodzin. Kochana dużo zdrowia (bo ono teraz szczególnie Ci się przyda), miłości, spełnienia marzeń i szczęścia

Gratulacje dla Oliego za zdobycie nowych umiejętności
poissonivy jest offline Zgłoś do moderatora