Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kosmetyki bardzo rozne-przewaga kolorowych-troche firmowych i drozszych-zapraszam :*
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-06-04, 19:58   #104
sharlottek
BAN stały

Przekupka: 17 pkt / 80% pozyt.
Dot.: Kosmetyki bardzo rozne-przewaga kolorowych-troche firmowych i drozszych-zaprasz

9. Swietna ochronna pomadka. Uzywana przeze mnie jakis czas (zuzycie-ok. 10%), naprawde skuteczna. Ma powalajacy zapach, taki bananowy, slodki, chcialo by sie ja zjesc Zostawia na ustach duzy polysk i lekko je barwi na bialo-przezroczysty kolor. Troche ciezko mi sie z nia rozstac, wiec za cos fajnego

7. Balsam do ust Be Beaty, jakis czas temu byly do kupienia w Biedronce dwie wersje. Balsam ma bardzo przyjemny, karmelowy i slodki zapach. Wyprodukowala do firma Wibo. Sam balsam jest przezroczysty, o gestej konsystencji i z baaardzo malenkimi blyszczacymi drobinkmi. Polecam! Uzywalam go jakis czas i mysle ze na pewno zostalo ponad 50% (za cos fajnego).

9. Swietna ochronna pomadka. Uzywana przeze mnie jakis czas (zuzycie-ok. 10%), naprawde skuteczna. Ma powalajacy zapach, taki bananowy, slodki, chcialo by sie ja zjesc Zostawia na ustach duzy polysk i lekko je barwi na bialo-przezroczysty kolor. Troche ciezko mi sie z nia rozstac, wiec za cos fajnego

Preparat na paznokcie
sharlottek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując