Dot.: Kosmetyki bardzo rozne-przewaga kolorowych-troche firmowych i drozszych-zaprasz
9. Swietna ochronna pomadka. Uzywana przeze mnie jakis czas (zuzycie-ok. 10%), naprawde skuteczna. Ma powalajacy zapach, taki bananowy, slodki, chcialo by sie ja zjesc Zostawia na ustach duzy polysk i lekko je barwi na bialo-przezroczysty kolor. Troche ciezko mi sie z nia rozstac, wiec za cos fajnego
7. Balsam do ust Be Beaty, jakis czas temu byly do kupienia w Biedronce dwie wersje. Balsam ma bardzo przyjemny, karmelowy i slodki zapach. Wyprodukowala do firma Wibo. Sam balsam jest przezroczysty, o gestej konsystencji i z baaardzo malenkimi blyszczacymi drobinkmi. Polecam! Uzywalam go jakis czas i mysle ze na pewno zostalo ponad 50% (za cos fajnego).
9. Swietna ochronna pomadka. Uzywana przeze mnie jakis czas (zuzycie-ok. 10%), naprawde skuteczna. Ma powalajacy zapach, taki bananowy, slodki, chcialo by sie ja zjesc Zostawia na ustach duzy polysk i lekko je barwi na bialo-przezroczysty kolor. Troche ciezko mi sie z nia rozstac, wiec za cos fajnego
Preparat na paznokcie
|