Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lipcówki 2017 ❤ cz. 10 Pierwsze chwile z maluszkami
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-10-07, 16:02   #90
karolinuuusia
Zakorzenienie

Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 10 Pierwsze chwile z maluszkami

Cytat:
Napisane przez Jon_Snow Pokaż wiadomość
Pytanie do mam, które nie śpią z maulchami w łóżku - odbijacie po karmieniu nocnym?

Hehe skąd ja to znam [emoji28] mój też się drapie, a pazurki musimy obcinać co 2,3 dni

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Tak odbijam

---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ----------

Cytat:
Napisane przez taedio Pokaż wiadomość
Mała u nas tez bardzo rzadko sa goście ale my byliśmy u nich i po roku czas zaprosić ich do nas

Karola dzięki
Może zamów nianie/kamerkę dla spokoju? mój sie nigdy w nocy nie zakrztusił i mam nadzieje, że tak pozostanie

Miałam chodzić ale stwierdziłam, że wole ten rok spędzić z małym jestem młoda wiec rok w ta czy w ta dla mnie bez różnicy

Jon mój rzadko odbija w nocy ale chcąc niechcący kiedy przekładam go do kołyski podnoszę do pionu

Carolles mój Niko chyba za bardzo wziął sobie do serca książkę o Forrescie Gumpie (Tz mu czytał jak byłam w ciąży) [emoji38]
No u mnie też nie ale wiesz matka panikara widzi każdy scenariusz

---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ----------

Cytat:
Napisane przez AnnaPaula87 Pokaż wiadomość
Podziwiam Was dziewczyny ze studiujecie przy takich maluszkach [emoji846]
Ja tez podziwiam. Zawsze mówiłam że bronie się i do dzieła z dzidziusiem i tak się stało

Alicja

karolinuuusia jest offline Zgłoś do moderatora