Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze codzienne jadłospisy, część V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-06-04, 20:19   #2277
Krytia
Zadomowienie

GG do Krytia
Dot.: Nasze codzienne jadłospisy, część V

Cytat:
Napisane przez smak6malin Pokaż wiadomość
U
śniadanie : owsianka : 5 łyżek otrębów owsianych, 200 ml mleka, serek homo malinowy, 300 g truskawek, kromka razowca, jako na twardo, pomidor, 3 rzodkiewki

II śniadanie : drożdżówka z serem i brzoskwinią, lód o smaku czarnej porzeczki, duże zielone jabłko, kromka razowca z polędwicą sopocką, serem żółtym i sałatą

III śniadanie : serek homo waniliowy, kilka nerkowców, kilka łyżeczek masła orzechowego, banan

obiad :
350 ml zupy kalafiorowej : marchewka, kalafior, ziemniaki, pomidory, skrzydełko z kurczaka, puszka tuńczyka, kukurydza, ogórek konserwowy, kilka łyżek majonezu i jogurtu, przyprawy

podwieczorek: zielone jabłko, ponad pół kilo truskawek, 5 łyżek śmietany 12 %, kilka łyżek homo naturalnego, kromka żytniego z salami i ketchupem

kolacja :
ogromna bułka musli, pół : z twarogiem śmietankowym ( 100 gr ), szczypiorkiem, pomidorem, sałatą, drugie pół : z serem żółtym, sopocką, szczypiorkiem, pomidorem i sałatą

Zaraz przyniosę sobie jakieś orzechy do chrupania i może jeszcze jedno jabłko
Jeeeeny ja cie ubóstwiam i kocham Dzięki tobie aż chyba jutro zjem więcej (mam 3h tańców z czego 2 pewnie będę się obijać i będą bardzo lekkie)

Moje P (dziś nie było źle)

Śn: jaglanko-owsianka ( 15g jaglanych, garść owsianych, pół szklanki mleka sojowego, łyżeczka budyniu śmietankowego), serek wiejski, łyżka otrębów owsianych, łyżka zarodków, 2 otrębów ze śliwką, 15g zdrowego błonnika,garsteczka musli z jaśkami, 120g czereśni, kawałek melona softies,

2Śn. serek homo wiśniowy, 15g musli, 15g ciniminis (po raz pierwszy wzięłam płatki do szkoły), pół big jabłka

3Śn. big milk

Ob. 2 tortille
1 troche tuńczyka wsw, kukurydzą, wędliną sojową, 2 z linessą truskawkowo-limetkową, kilkoma łyżkami jogurtu wiśniowego 0%, pół big jabłka, 15g fistaszków, 15g orzeszków w miodzie

D: precelek, miseczka czereśni

P: kinder bueno white, mc flurry karmel&chrunch <--- pal licho że nie zdrowe ja to

K: fitella jabłkowo-cynamonowa( nie mogłam się pwstrzymać), pół szklanki mleka sojowego, miseczka truskawek, jabłko, 100g czereśni, 3 okrągłe kromki(kromeczki?) wszystkie z twarogiem śmietankowym i ... 8 pomidorków koktajlowych (odbiłam sobie za wczoraj)

razem: 2900, dodaje po trochu codziennie żeby znów było 3300
tylko troche godziny nieb takie jakie chciałam ale co tam
tylko szkoda że banan leży w kuchni i się psuje a ja za chiny nie umiem znów się przełamać
Niebo mnie nie chce,
a piekło obawia się,
że nim zawładnę.
Liz Taylor
Życie jest do kitu i tyle.
Krytia jest offline Zgłoś do moderatora