Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 10 Pierwsze chwile z maluszkami
Cytat:
Napisane przez taedio
Jon piona
Ja tez!  Tz mi pomógł bo w końcu przyjechał
Teraz poszedł do sklepu bo mam zrobić papryki faszerowane [emoji849]
Myszowata Tz na pewno sobie poradzi 
|
Cytat:
Napisane przez pestycyda
Myszowata, ale królewna piękna  nie martw się. TŻ da radę! A długo Cię nie będzie?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Cytat:
Napisane przez AnnaPaula87
TZ sobie poradzi na pewno [emoji846] po co zaraz teściowa. Tez wolę zostawić dziecko TZ ale u mnie to góra 3h. Ja bym chciała kominek ale dodatkowo a tak to podłogówkę i kaloryfery [emoji846]
---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ----------
Tez ostatnio robiłam ale i tak największy szał był z kurczakiem z ziemniakami z piekarnika [emoji3]
|
Mam taka nadzieje. Obawiam sie ze jak mu zacznie plakac i nie bedzie sie chciala uspokoic to zostawi ja tak.
Jak dlugo? Sama nie wiem. U mnie zajecia sa np do 16 a moge skonczyc o 13. Ewentualnie jak mleka im braknie to tez bede musiala wrocic.
I to pierwszy raz ich tak zostawie. To bedzie dziwne uczucie. i ciekawe czy mi cyckow nie rozsadzi bo nie wiem czy brac laktator .. eh mam tyle obaw...
Anna - tesciowa chyba z koniecznosci w soboty bo tz pracuje..
A ona mi tak na nerwy dziala ze szok.
Np taka sytuacja. Dziecko usnelo jej na rekach.polozyla na wersalce i przykryla kocem. I nagle cos jej odwalilo. Koc w lewo koc w prawo a moze za wysoko no na buzke lekko zaszedl. A moze raczke na zewnatrz wyciagnac.. i uwaga po 5minutach mala.soe obudzila.. albo dziecku swiatlem swieci po oczach (latarka itp) kuka guga cizia mizia.. no nawet chwili spokoju..
---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ----------
Cytat:
Napisane przez Mała!
1)Zazdroszcze ....
2)  dobre
Myszowata
Słodka niunia
I zazdroszczę ze tak świetnie śpi
Wrocilam.od tesciow obiad super, tylko.pikantne ... oby Hugo nic nie było
|
Heh. Noce przesypia a za to ryk od 13 do teraz.. nie wiem co jej odbilo.
Edytowane przez myszowata1313
Czas edycji: 2017-10-07 o 16:49
|