Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lipcówki 2017 ❤ cz. 10 Pierwsze chwile z maluszkami
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-10-07, 16:50   #94
AnnaPaula87
Zadomowienie

Lipcówki 2017 ❤ cz. 10 Pierwsze chwile z maluszkami

Cytat:
Napisane przez karolinuuusia Pokaż wiadomość
Tak odbijam

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ----------

No u mnie też nie ale wiesz matka panikara widzi każdy scenariusz

---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ----------

Ja tez podziwiam. Zawsze mówiłam że bronie się i do dzieła z dzidziusiem i tak się stało

Ja jeszcze zrobiłam dwie podyplomowki i popracowałam trochę. I za mąż wyszłam [emoji3]

Cytat:
Napisane przez Jon_Snow Pokaż wiadomość
U mnie już po gościach, a Tż uciekł w trasę

Nikoś dał popis swoich najładniejszych uśmiechów i był bardzo grzeczniutki

Macie jakieś sprawdzone inhalatory, które możecie polecić?
Przy gościach dzieci potrafią się pokazać [emoji3] tez się czaję na inhalator

Cytat:
Napisane przez SteveS Pokaż wiadomość
Melduję się U nas drugi tydzień brania żelaza, zmieniliśmy preparat i jest nieco lepiej. Mam też wrażenie, że lepiej przybiera - ale będziemy ważyć w tym tygodniu albo następnym.

Dobrze ze jest lepiej [emoji846]
Cytat:
Napisane przez myszowata1313 Pokaż wiadomość
Mam taka nadzieje. Obawiam sie ze jak mu zacznie plakac i nie bedzie sie chciala uspokoic to zostawi ja tak.
Jak dlugo? Sama nie wiem. U mnie zajecia sa np do 16 a moge skonczyc o 13. Ewentualnie jak mleka im braknie to tez bede musiala wrocic.
I to pierwszy raz ich tak zostawie. To bedzie dziwne uczucie. i ciekawe czy mi cyckow nie rozsadzi bo nie wiem czy brac laktator .. eh mam tyle obaw...

---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ----------

Heh. Noce przesypia a za to ryk od 13 do teraz.. nie wiem co jej odbilo.

Studia masz u siebie w mieście czy musisz dojeżdżać?

Wyszłyśmy po dwóch dniach na dwór, dziecko zdażyło zasnąć i akurat sąsiad pile wyciągnął [emoji38]
AnnaPaula87 jest offline Zgłoś do moderatora