Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wrzesień zawitał, jesieni czas, a do ołtarza jeszcze dużo nas! cz. 55
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2017-10-08, 13:16   #3208
rosarioV
Zakorzenienie

Dot.: Wrzesień zawitał, jesieni czas, a do ołtarza jeszcze dużo nas! cz. 55

Cytat:
Napisane przez Zuza_kg Pokaż wiadomość
Dzień dobry

O widzisz - dobrze że zadzwoniłaś i sprawa wyjaśniona!

A mój Tż przeziębiony, zatoki zawalone...chory facet to dramat a chory Pan Młody gotów jeszcze ślub odwołać...
Uuuu szybko niech się leczy !!!
Cytat:
Napisane przez luna_laula Pokaż wiadomość
Mój na 3 dni przed leżał przeziębiony w łóżku tzn nie było źle, ale przecież to facet...

---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ----------

To normalne w końcówce przygotowań Dlatego gdy już było po, chodziłam zadowolona, że w końcu mam święty spokój, ale po czasie wróciłabym do niektórych elementów przygotowań i najbardziej do dnia ślubu. Najgorsze jest to, że jednak większość tak się spina, że ma dość Ja na dwa dni przed ślubem wyszłam na stacji z samochodu i wracałam obrażona na piechotę. Na trzy dni przed wyszłam na jakąś wieczorną wędrówkę, bo już miałam dość Trochę było tych schizów
Najlepsze jest to, że ja się nie spinam przygotowaniami Nie wiem, jakoś małe rzeczy potrafią mi wszystko popsuć [emoji14] a do tego Tz mnie wnerwia ze swoim na wszystko mam czas

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora