Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Szacunek dla samej siebie
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-06-05, 00:57   #139
Miśka84
BAN stały

Dot.: Szacunek dla samej siebie

Nie czytałam wszystkich tekstów, zaledwie kilka, ale wydaje mi się, że Wam się tu jakiś sabat czarownic zrobił. Moim zdaniem golizna czy niewybredne żarciki nie są niczym złym. Sex jest na czasie - seksowne ciuszki, mówienie o seksie, uprawianie seksu. No i może stąd te avatary.
Seksowne dziewczyny jak najbardziej szanują się, no myślę, że przynajmniej większość. Atrakcyjna dziewczyna ma do wyboru mnóstwo chłopaków, to ona rządzi i wybiera tego, który jej się najb. spodoba. Facet ma dbać o nią, szanować ją i traktować jak księżniczkę, więc niby czemu miałby ją źle traktować? Skoro jest tylu innych walczących o nią? Mój chłopak o tym wie i od 5 lat jest taki kochany, że wszystkie kumpele mi go zazdroszczą

Zresztą przede wszystki wydaje mi się, że PRZYWIĄZUJECIE ZBYT WIELKĄ WAGĘ DO WYGLĄDU - ubiór świadczy jedynie o stylu i guście danej osoby, zaś mnóstwo wizażek uważa, że na podstawie fotki danej osoby, może określić jej inteligencję, charakter i to, czy jest dziewicą Ciekawe na podstawie czego umiecie to stwerdzić - czoła, kształtu cycków?To, że dziewczyna ubiera się nieskromnie świadczy tylko o tym, że podobają się jej takie ciuszki, i o niczym więcej.

Jeżeli ktoś ubiera się jak metalowiec nie znaczy, że jest brudasem i się nie myje - to tylko stereotyp (przeprowadzałam nawet na jego temat prace badawczą w necie)

Więc nie szukajcie zbędnej filozofii tam, gdzie jej nie ma.
Miśka84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując