2008-06-05, 00:57
|
|
BAN stały
|
Dot.: Szacunek dla samej siebie
Nie czytałam wszystkich tekstów, zaledwie kilka, ale wydaje mi się, że Wam się tu jakiś sabat czarownic zrobił . Moim zdaniem golizna czy niewybredne żarciki nie są niczym złym. Sex jest na czasie - seksowne ciuszki, mówienie o seksie, uprawianie seksu. No i może stąd te avatary.
Seksowne dziewczyny jak najbardziej szanują się, no myślę, że przynajmniej większość. Atrakcyjna dziewczyna ma do wyboru mnóstwo chłopaków, to ona rządzi i wybiera tego, który jej się najb. spodoba. Facet ma dbać o nią, szanować ją i traktować jak księżniczkę, więc niby czemu miałby ją źle traktować? Skoro jest tylu innych walczących o nią? Mój chłopak o tym wie i od 5 lat jest taki kochany, że wszystkie kumpele mi go zazdroszczą
Zresztą przede wszystki wydaje mi się, że PRZYWIĄZUJECIE ZBYT WIELKĄ WAGĘ DO WYGLĄDU - ubiór świadczy jedynie o stylu i guście danej osoby, zaś mnóstwo wizażek uważa, że na podstawie fotki danej osoby, może określić jej inteligencję, charakter i to, czy jest dziewicą Ciekawe na podstawie czego umiecie to stwerdzić - czoła, kształtu cycków ?To, że dziewczyna ubiera się nieskromnie świadczy tylko o tym, że podobają się jej takie ciuszki, i o niczym więcej.
Jeżeli ktoś ubiera się jak metalowiec nie znaczy, że jest brudasem i się nie myje - to tylko stereotyp (przeprowadzałam nawet na jego temat prace badawczą w necie )
Więc nie szukajcie zbędnej filozofii tam, gdzie jej nie ma.
|
|
|