Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pomóżcie dziewczyny:)!
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2005-02-21, 13:43   #8
_Jamaica
Wtajemniczenie

-->Patis_79

Dziekuje za pomocKolorek włosów to hm sama własciwie nie wiem,bo 'potraktowałam' je szapmonem koloryzującym jakies 9-cy temuAle kolor juz chyba zszedł całkowicie, moze jedynie został polblask "kasztanu" pozdrawiam gorąco i dziekuje raz jeszcze.
PATIS_79 napisał(a):
> Patrycja napisała:
> > Nie mam pojęcia jaki makijaż mogę stosować do mojego typu urody, ani jak wykonać jakiś ładny makijaż...
>
> Witam imienniczkę
> no makijaż to na pewno w chłodnych odcieniach - niebieski, ciemny szary, amarant, wiśnia, róże, nawet biały, srebrny
> Masz trochę schowaną górną powiekę, więc najlepiej będzie jak ją podkreślisz poprzez wyciągnięcie cienia na zewnątrz w kierunku łuku brwiowego
>
> > Piszą że typ urody to zima,tylko że ja w lato na brązowo opalam się bez żadnego problemu.
>
> są dwa rodzaje Zim - te co to zawsze są tylko czerwone (śnieżki) i te co to bez trudu opalają się w lecie (typ południowy, albo po prostu mocna Zima) więc jak najbardziej możesz być ZImką
>
> Koloru włosów nie zmieniaj lepiej, bo taki jak masz Ci pasuje i bardzo ładnie wyglądasz (naturalny czy farbowany??)
>
> Przesyłam kolorki dla Zimy, i jeśli będziesz się ich trzymać, na pewno będziesz czuła się i wyglądała bardzo dobrze
_Jamaica jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując