2017-10-09, 18:53
|
|
|
Raczkowanie
|
Problem u chłopaka z BDSM
Cytat:
Napisane przez myszka197
Ja znam takiego gościa, co jest bardzo nudny w łóżku, kręci go tylko "po bożemu" i przy zgaszonym świetle, szczytem perwersji na jaką się zgodzi, jest ewentualnie " od tyłu " i to też tylko przy zgaszonym świetle, a pasjii, chobby i zainteresowań ma tyle, że mógłby z 5 osób obdzielić. I ma partnerkę, od wielu lat, której to widocznie odpowiada, skoro jest już z nim wiele lat. Nie każdego kręcą klapsy i odgrywanie scen z filmu Greya
Zresztą jak czytam ostatnio wizaż, to dziwi mnie ilość tematów o sexie, że on chce za mało, że ona nie spełnia fantazji... ja to chyba bardzo nudna jestem, ale sex jest dla mnie mało istotną sprawą, bardziej mnie kręcą podróże, imprezy, nawet zakupy, na ale ja to chyba po prostu nudna jest  em , ale jakoś mi tak dobrze z tym 
|
Co do pierwszego, dowód anegdotyczny jest nic nie wart.
Co do drugiego, skoro wolisz zakupy lub imprezy to na pewno są inne działy odnośnie tego.
A tak poza tym wnioskując po Twoim temacie 'to jest coś ze mną nie tak czy nie?????' Moja teza że nudne życie swksualne to nudne życie osobiste idealnie do Ciebie pasuje, pozdrawiam cieplutko
'nie gotuje, jem kanapki a w weekendy na mieście, nie sprzątam i nie zmywam ' - ten fragment jest najlepszy 
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Edytowane przez Hank_Moody
Czas edycji: 2017-10-09 o 18:54
|
|
|