Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czekające na oświadczyny i te, które się z nami doczekały :) cz.XIX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-10-10, 06:45   #550
Lottie69
Zakorzenienie

Dot.: Czekające na oświadczyny i te, które się z nami doczekały :) cz.XIX

Cytat:
Napisane przez raspberry_19 Pokaż wiadomość
A ja mam pytanie do Was - rozmawiacie otwarcie ze swoimi TZami o zareczynach? A do dziewczyn które juz sa zareczone- czy rozmawialiscie ze swoimi narzeczonymi/ mezami otwarcie na ten temat przed tym momentem?
Tak się pytam, bo ja z moim TŻ raczej o tym nie rozmawiam, czasami rozmawialismy jakie wesele byśmy chceli, TZ mowil ze jego rodzice tez beda nas w stanie troche wspomoc, ale to tyle, nie mowilismy bezposrednio, że slub za rok, we wrzesniu np

Pytam, bo ostatnio natknelam się na watek na innym forum i tam dziewczyny pisały, że właśnie normalnie rozmawiały na ten temat jakby to było kupno regału... I się zastanawiam czy ze mną jest coś nie tak, bo dla mnie to zbyt delikatny temat żeby tak z grubej rury;p
Jak najbardziej rozmawiamy o zaręczynach, najpierw sobie takie plany snuliśmy o wymarzonym weselu i jakoś poszło. Teraz rozmawiamy tak z "grubej rury", że tż wczoraj mi się pytał, gdzie jeszcze jest jakiś jubiler u nas w mieście, bo obskoczył x, y i z, a nigdzie nie znalazł ani nikt nie chciał zrobić takiego, jaki chce
Więc mniej więcej wiem już, jak ten pierścień magiczny będzie wyglądał i chce go tż kupić przed listopadem, także czekam A ogółem to chciałabym dostać taki podobny do Mojwy pierścień, mega mi się podoba, nawet specjalnie tżowi pokazywałam jakiś czas temu, żeby wiedział za czym patrzeć.

Dzieci tam mogę pooglądać i pogratulować, wszystko zależy jak bliskie rodzinnie. Za to kotki...

Zapisz
Zapisz
Lottie69 jest offline Zgłoś do moderatora