Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Randki przez Internet - Wasze doświadczenia
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-10-11, 10:18   #135
Ksiegowa85
Zakorzenienie

Dot.: Randki przez Internet - Wasze doświadczenia

Cytat:
Napisane przez Spanish_Girl Pokaż wiadomość
Ja mam akurat z sympatią złe wspomnienia, moze dlatego mnie to nie razi. Nie myślałam o tym w ten sposób ani tez tak tego nie odebrałam.
Wiadomo, nie każdego razi to samo. U mnie by byli uznani za buraków i skreśleni, bo co innego mieć złe wspomnienia ( chociaż wątpię żeby akurat Ci panowie mieli nieudane randki z innymi panami [emoji6]) i stwierdzić, że 'mi akurat nie udało się poznać nikogo fajnego", a co innego nazwać dosyć pokaźną grupę ludzi rynsztokiem.

Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ----------

[1=4e89258bace7037c96b0592 85119fe847ddc4e93;7787977 6]Widzisz, bo w realu ta osoba wie jak wyglądasz i jaka jesteś (takie pierwsse wrażenie, ale realne) już przed 1. randką. To jest właśnie problem z szukaniem w necie. Na żywo widać, że to nie to i się na randkę człowiek nie pisze, a jak się idzie z neta to 1. randka dopiero weryfikuje.

Trochę słabo, że nie podziękowali za spotkanie ani nic...

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ----------

chyba mam podobnie. Nie brałabym tego do siebie, nie utożsamiam się ze społecznością sympatiową (choć konto miałam i być może znowu będę mieć).

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ----------

No a na zaadoptujfaceta są ci samcy? Sama idea już mi się kłóci z byciem samcem alfa. Samiec alfa się nie daje zaadaptować, wrzucić do wózka zakupowego jak towar...

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]Moja koleżanka ma konto i tu i tam, na obu są przeważnie ci sami faceci [emoji6]

Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Ksiegowa85 jest offline Zgłoś do moderatora