To jedyne wyjscie sikac,jak troche poleci to podstawic kubek zeby i do niego dolecialo a potem wmawiac sobie ze prostu dezynfekujesz rekę

A moze tak duzo pijesz na noc ze wstajesz z maksymalnie pelnym pecherzem rano i dlatego tak jest?
Dla mnie to zawsze wyzwanie wytrzymac choc do tej 5 lub 6 rano zeby nie isc w nocy na siku,jak wiem ze trzeba pobrac to staram sie mniej pic na noc zeby bardzo nie cisnęlo,a juz na koncówce ciazy to naprawde wyzwanie dostac sie z kubeczkiem w odpowiednie miejsce gdy brzucholek zasłania wszystko

U mnie dzis maja byc pierogi ale zobacze jak bede stac z czasem bo jade na male zakupy jeszcze

Odnosnie wymioyow to w pierwszej ciazy mdlilo ale wymiotowalam tylko raz po pomaranczach,a teraz mdlosci na poczatku byly okropne ale nie zdarzylo sie zwymiotowac i mama nadzieje ze juz nie kopnie mnie ta watpliwa przyjemnosc bo czuje sie calkiem fajnie od kilku dni.
A jeszcze chcialam zapytac czy bierzecie jakies specjalne witaminki w ciazy?czy tylko kwas foliowy?bo ja biore pregna plus,bralam w pierwszej ciazy i mialam wyniki ok wiec teraz tez postawilam na nie