Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wygraj voucher na zakupy i przygotuj swoją szafę na jesień!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-10-11, 11:27   #235
iwojan40
BAN stały

Dot.: Wygraj voucher na zakupy i przygotuj swoją szafę na jesień!

Mój must have na jesień - mój styl ? W dzisiejszej modzie nie istnieje pojęcie "dobrego" i "złego" gustu, "poprawnego", albo "niepoprawnego" sposobu ubierania się. Dziś głównym kierunkiem mody, jest ścieranie wszelkich granic i łączenie stylów: casual, styl androgenny, nowy minimalizm, new cutir oraz man style. Ja jestem tradycjonalistką podobają mi się kolekcje z których emanuje prostota, wygoda i elegancja. Dotyczy to głównie strony wzorniczej, w której dominują klasyczne formy kroju, trendowe tkaniny i dodatki oraz wyjątkowo staranne wykonanie i wykończenie wyrobów. Lubię gdy widoczna jest dbałość o szczegół. Moją uwagę zwracają materiały o oryginalnej optyce: tkaniny drapane, strzyżone wielopoziomowo, o skręconych włóknach, gniecione, nabłyszczane. Słowem, poddane wszystkim możliwym zabiegom, które podnoszą atrakcyjność ich wyglądu. Dopełnieniem wszystkiego jest naturalna, stonowana kolorystyka co sprawia, że ubranie takie ma uniwersalny, ponadczasowy charakter i doskonale funkcjonują z różnymi trendami mody. Must have moda w barwach jesieni !
iwojan40 jest offline Zgłoś do moderatora