Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Maturzystki 2008 na wakacjach cz. VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-06-05, 19:22   #1621

Dot.: Maturzystki 2008 na wakacjach cz. VI

Cytat:
Napisane przez DsC
chciałabym tak mieć ..
Wiele ludzi mi mówi, że pod względem pieniędzy jestem idealną córką. Bo ja naprawdę praktycznie niczego nie potrzebuję. Jedzenie, owszem, jakieś środki higieniczne, to oczywiste, ale takie dodatkowe pierdoły to nie. Rzadko kiedy biorę od rodziców pieniądze. Czasem trochę ich to denerwuje, bo, gdy jesteśmy w sklepie, oni chcą mi coś kupić, a ja zapieram się rękami i nogami, że nie, bo szkoda pieniędzy. No cóż, jestem oszczędna, przyznaję, czasem to przeradza się w skąpstwo, ale lepiej być skąpym niż rozrzutnym

Cytat:
Napisane przez Villemka
ahh... adrenalina podczas licytacji ;x
Pamiętam moją adrenalinę na pewnej licytacji. Przed studniówką upatrzyłam sobie na allegro torebkę. Nie miałam jeszcze sukienki, ale wiedziałam, że muszę mieć tę torebkę. Tydzień przed studniówką została jedna torebka na allegro. I licytowałam, niestety miałam rywalkę, zapewne też szła na studniówkę. I ja już wyrywałam włosy z rozpaczy czekając na wiadomość, kto wygra licytację. Gdybym jej nie wygrała, zapowiedziałam, że nie idę na studniówkę :P Na szczęście wygrałam, za torebkę dałam dużo, ale wygrałam. Jaka to była ulga...
ville jest offline Zgłoś do moderatora