2017-10-11, 12:31
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony 2016 część 6.
Cytat:
Napisane przez AnnLady
Kup ciasto francuskie i zrob trojkaciki z feta i szpinakiem. Do tego sos czosnkowy. Robilam i byly pyszne.
Albo roladki imprezowe z tortilii. Z serkiem, salata lodowa, ogorkiem i papryka i szynka lub lososiem. Zreszta co dasz bedzie dobre jak do serka dasz sporo chrzanu.
Mnie na fb wkurzaja ludzie ktorzy dziennie po kilka smetów wrzucają, typu ckliwe teksty o milości, o szczesciu itp.
|
Dzięki za pomysły, może faktycznie coś z ciasta francuskiego zrobię
O tak, nie cierpię tego zablokowałam już moją nauczycielkę przez takie teksty, teraz chyba to samo muszę zrobić z moją głupią kuzynką
Cytat:
Napisane przez xXBlankaXx
e wkurza, jak kobieta w ciąży stoi trzyma się ostentacyjnie za brzuch i ma jakiś grymas na twarzy. Ustąpię wtedy miejsca, jeśli to zauważe... Ale z politowaniem,bo kurcze nie da się odezwać ? Większość ludzi nie patrzy po wszystkich pasażerach.
|
tak samo, jak starsze panie, które stękają nad uchem jaka ta młodzież niewychowana, zamiast zwyczajnie spytać
Z jednej strony nie dziwię się ciężarnym, że mają żal, że nikt im nie ustąpi, z drugiej, ważniejsze byłoby dla mnie zdrowie i bezpieczeństwo, zwłaszcza tego bezbronnego maluszka i wolałabym zapytać o ustąpienie miejsca
A przede wszystkim muszę nie wychować dziecka na roszczeniowego bahora, który uważa, że wszystko mu się należy, a na starość powie kobiecie noszącej w swoim łonie pokolenie pracujące na jego emeryturę, że trzeba było nóg nie rozkładać
---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ----------
Petit, fejs jest teraz taki ciulowy, że wyskakuje mi jak Ty polubisz jakąś bzdurkę czy ktoś inny skomentuje post jakiegoś celebryty, a nie wyskoczy mi, że moja siostra wstawiła nowe zdjęcie
To co się ma na tablicy, teraz jest praktycznie niewidoczne, a jakieś lajki rzucone w powietrze są w centrum
Ale dzięki tej zidiociałej zmianie i aktywności Blanki na jednej grupie sporo się dowiedziałam o ciąży
 34/2021
Edytowane przez klakla91
Czas edycji: 2017-10-11 o 12:32
|
|
|