2008-06-05, 19:34
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zakupy na strawberrynet.com - kolorówka część III
Cytat:
Napisane przez Mariola13
Ja wysyłam im od razu jak dostaję przesyłkę z dokumentami z UC. Nie czekam. Zawsze to było 1 dokument do 1 zamówienia. Ale właśnie te zamówienia na zwrot których czekam szły z truskawki jedna za drugą i spotkały się w UC razem i były clone po 2 i po 3 na jednym kwicie.
Nie wiem co się dzieje, bo zawsze na nastepny dzień było info z truskawy, że zwrócą, a później po ok 2 tygodniach kolejne info, ze wysłali mi pieniądze i po ok. 2-3 dniach pieniądze były juz na moim koncie. Nie wiem dlaczego teraz tak się zachowują 
|
Mariolu, mnie się wydaje że oni nie chca za bardzo tego cła zwracać, zwłaszcza jak tyle im tego podesłałaś. To przeciez nie jest ich obowiązek, a jedynie dobra wola. Myśle że trzeba sie liczyc z tym że przestana w ogóle zwracać, nasze UC nakładaja vat coraz częściej, zapewne Truskawa jest zasypywana prośbami o zwrot i przestaje im sie to kalkulować. Ja przyznaje że miałam naliczony vat 3 razy, były to kwoty po ok 15zł i ani razu nie prosiłam o zwrot, nie chciało mi sie w to bawić, zwłaszcza że skanera nie posiadam
|
|
|