Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zakupy na strawberrynet.com - kolorówka część III
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-06-05, 19:34   #2922
Reese
Zakorzenienie

Dot.: Zakupy na strawberrynet.com - kolorówka część III

Cytat:
Napisane przez Mariola13 Pokaż wiadomość
Ja wysyłam im od razu jak dostaję przesyłkę z dokumentami z UC. Nie czekam. Zawsze to było 1 dokument do 1 zamówienia. Ale właśnie te zamówienia na zwrot których czekam szły z truskawki jedna za drugą i spotkały się w UC razem i były clone po 2 i po 3 na jednym kwicie.
Nie wiem co się dzieje, bo zawsze na nastepny dzień było info z truskawy, że zwrócą, a później po ok 2 tygodniach kolejne info, ze wysłali mi pieniądze i po ok. 2-3 dniach pieniądze były juz na moim koncie. Nie wiem dlaczego teraz tak się zachowują
Mariolu, mnie się wydaje że oni nie chca za bardzo tego cła zwracać, zwłaszcza jak tyle im tego podesłałaś. To przeciez nie jest ich obowiązek, a jedynie dobra wola. Myśle że trzeba sie liczyc z tym że przestana w ogóle zwracać, nasze UC nakładaja vat coraz częściej, zapewne Truskawa jest zasypywana prośbami o zwrot i przestaje im sie to kalkulować. Ja przyznaje że miałam naliczony vat 3 razy, były to kwoty po ok 15zł i ani razu nie prosiłam o zwrot, nie chciało mi sie w to bawić, zwłaszcza że skanera nie posiadam

Reese jest offline Zgłoś do moderatora