2008-06-05, 19:42
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.II
Cytat:
Napisane przez annakacka
powiedz mi skad ty takie cudowne pomysly biezesz???
|
Same się lęgną.
Cytat:
Napisane przez Sweet_Jelly
hm.. podziękowanie... o tym nie pomyślałam... Może Kupie duuże bombonierki dla świadków?? A goście to pewno na wyjście trochę jedzonka dostaną 
Kurcze...Kurcze muszę to naprawdę przemyslec!!
Muszę się pochwalić.... jakieś pół godziny temu dostałam telefon że przyjęto mnie do pracy!! To moja 1 poważna praca (na umowę ...)
|
Ja myślałam o takich malutkich paczuszkach z czymś dobrym, które dostaną goście w ramach podziękowania za życzenia i uczestnictwo w ślubie. Jest to taki miły gest szczególnie dla tych, którzy nie będą na weselu.
GRATULUJĘ PIERWSZEJ PRACY!!!
Cytat:
Napisane przez toverek83
(...) on powiedzial MOJA MAMA MA RACJE JESSTES TAKA I SIAKA....jzu mam dosc...mowie wam....nie bylo sytuacji w ktorej musialby wybierac albo ja albo mama...byla sytuacja w ktorej nie wiadomo dlaczego przyznal racje swojej mamie a nie stanal w mojej obronie 
|
Bardzo mi przykro. Niestety faceci czasem zachowują się jak małe dzieci. Ostatnio nawet myśle, że to niestety my musimy ich wychowac, bo w domu byli za bardzo rozpieszczani i myślą, że zawsze tak będzie. Dlatego ukochana mamusia jest lepsza od tej "złej i wymagającej" żony. Głowa do góry. Będziesz miała mnustwo czasu, żeby mu te głupoty wybic z głowy... 
Mój brat napisał mi dzisiaj na gg, że jednak przyjdą na ślub. Ciekawe ile jeszcze razy zmieni zdanie. 
Kurcze jestem zła. Prosiłam na zaproszeniach o potwierdzenie przybycia do 8 czerwca i bardzo mało osób potwierdziło. Każdy ma to gdzieś i myślą, że sobie po prostu przyjdą, a ja muszę w restauracji podac dokładną liczbę gości, a nieuśmiecha mi się płacic za nieobecnych.
|
|
|