Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Gdzie zrobić KURS? - wątek zbiorczy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-06-05, 19:50   #762
bailey1
Raczkowanie

Dot.: Gdzie zrobić KURS? - wątek zbiorczy

Wiem, że to głupie zadawac te same pytania, ale na prawdę nie mam czasu czytac 26 stron. Bardzo prosze o odpowiedź.

Zakładam tipsy sobie i rodzince od ponad roku, bardzo mi sie to podoba i chciałabym się doszkolić w tym kierunku. Chciałabym zacząć czerpać jakiekolwiek korzyści materialne, ponieważ na razie robię wszystkim za free:P.Zamierzam zrobić kurs żelu i akrylu. Myślałam o kursie w nail design w warszawie, ale to strasznie daleko. Do Krakowa mi znaaaaacznie blizej. Przeczytałam Wasze rady co do szkoleń. Do "ścisłego finału" doszły master professioal, all4nails i kursy na ASP(do tej pory nie wiem o co chodzi z tymi ośrodkami a, b i c......). Szczerze mówiąc zależy mi na niskiej cenie kursu. W grę wchodzi max. 1500 pln.

Piszę ten post, ponieważ głównie zależy mi na tym , żeby ktoś doradził mi, czy prtzydadzą mi sie od razu kursy akrylu i żelu, czy lepiej zrobić na początek jeden kurs. Czy opłaca się dac więcej na kurs, czy ten z asp jest wystarczajaco dobry, i po którym kursie będę najlepiej przygotowana do pracy (uczę sie i zamierzam robić tipsy "po godzinach"), tak prywatnie.

Na prawdę potrzebuje pomocy. Z góry bardzo dziękuje za wszystkie odp.
bailey1 jest offline Zgłoś do moderatora