Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Moda "plus size"
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-06-05, 19:54   #1825
gastone
Raczkowanie

Dot.: Moda "plus size"

No i ja sie dolaczam.Ogladam programy o zdrowym zywieniu i czuje sie podbudowana.I mysle - przeciez potrafie.Mysle i mysle i ide do kuchni.No i mysle... co by tu zjesc? Mniam.I konczy sie na czyms kalorycznym.Ot zdrowe zywienie.JHa sie nie usprawiedliwiam, mowiac ze tka musi byc.Jestem gruba i prznaje sie do tego.Kazda dieta konczy sie fiaskiem.?Raz mi sie udalo.Schudlam 24 kilo.Utrzymalam to przez rok.Potem przybylo jeszcze wiecej.Jestem slaba, tak juz pozostanie.Nie potrafie sie zmobilizowac.Kazde zakupy koncza sie u mnie cichymi dniami - deprecha! Trudno co zrobic.Wy mnie rozumiecie bo kazda z was to przechodzi - iinni mysla boze leniwa baba wziela by sie za siebie.Jestem gruba ale i zadbana i zawsze dobrrze ubrana ( no moze nie zawsze hihi bo w domu uwielbiam dresiki i nie zamierzam z tego rezygnowac!).Kiedys mialam swoje 5 minut,bylam szczupla i miescilam sie we wszystko tylko ze ciuchow takich nie bylo jak teraz hihi.E tam .Dziewczyny ja was nie zanudzam.Przelalam tu swoje mysli.To chyba wszystko wina nieudanych kolejnych zakupow.KLAAPA! eh...
gastone jest offline Zgłoś do moderatora