Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rossmann cz. XXX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-10-11, 14:03   #4993
Make4Up
Zakorzenienie

Dot.: Rossmann cz. XXX

Cytat:
Napisane przez Quadesha Pokaż wiadomość
Wlasnie tak szukalam, mam z 10 rossmamow, jak nie więcej i wszędzie niedostępny.

[...]

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Przy tych promocjach to może nie być online a będą stacjo i na odwrót.

Cytat:
Napisane przez lipnylogin Pokaż wiadomość
Wczoraj z rana złożyłam zamówienie- anulowane, nic nie ma... spróbowałam w jeszcze jednym rossie, jak też będzie taka lipa, to trudno.

A u Was pojawiają się dostawy podczas tej promocji? U mnie nigdy nie zauważyłam, zawsze do końca stoją takie smutne i puste szafy.

W dużych R. są codziennie w innych co dwa dni, różnie. Ale np. w wczoraj na sklepie stały kosze więc towar to wyłożenia jest. Byłam wieczorem to prawie już ekspedientek nie było, albo były takie które też musiały lecieć na kasę.

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość

Dlatego ja upatrzony tusz L'oreala kupiłam w SP, a zakup tanioszki z Lovely odłożyłam na inny czas.
Ja też zawsze w SP jakoś bardziej się obłowię niż w R.

Cytat:
Napisane przez Nicoleta Pokaż wiadomość
Porównanie kolektorów: od lewej Catrice Liquid 005, Maybelline Age Rewind Light i Rimmel Match Perfection 030Załącznik 7270371

Ciemnica, poczekam na ten co ma wyjść w listopadzie.
Cytat:
Napisane przez Tasienkaaa Pokaż wiadomość
O ten : http://www.rossmann.pl/Produkt/Lorig...zt,413275,7419

Ja już wczoraj wzięłam Najjaśniejszy- 1,5 ivory. Tylko ja wzięłam płynny, nie w pudrze, więc nie wiem, czy interesuje cię moja opinia Jeszcze go na twarz nie nakładałam, ale na reku od razu po nałożeniu bardzo jaśniutki, trochę po chwili oksyduje, ale i tak jest jasny. Wydawał mi się pomarańczowy po oksydacji, ale L'oreal true match n1 jest przy nim ewidentnie różowy Mogę wrzucić zdjęcia . Edit. : Ciężko uchwycić na zdjęciach realne kolory, trochę ten podkład oksyduje, trzeba patrzeć w drogerii
Ten Loriginie jest jasny i żółty.

Cytat:
Napisane przez mjj00 Pokaż wiadomość
hej, dziewczyny czy wiecie jak to jest z szafami Boho Green Makeup? są gdzieś, czy może wycofali?
wiem, że były kiedyś w Łodzi w Manu, ale napisałam dwa dni temu do Obsługi Klienta z pytaniem, w których Rosskach są, to odpisali mi, że w żadnych. No ok. Po czym wchodzę w załącznik produktów na -55%, a tam jak wół kosmetyki Boho
W Galerii Katowickiej stoi więc Cię okłamali BOK jest średnio zorientowany, też się kiedyś o tym przekonałam, jak pytałam o szafy z Maybelline Fit me.

[1=0235a76bf37a0c9e786a33d 682e03cfb1aa33c8b_653ef22 455ebf;77880486]Cienie w płynie SinSkin są piękne. I rozświetlacz tez. Kurde, miałam nic nie kupować już, bo to zbędne ☠☠☠☠☠☠☠y, ale takie piękne i fikser tez jest fajny, dobrze trzyma cienie i rozświetlacze na dłoni.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk[/QUOTE]
Nasz foty? to dawaj :P

Cytat:
Napisane przez myboyismine Pokaż wiadomość
czyli tylko ja tyle czekam

Może czekają na dostawę bo wiedzże przyjdzie i będziesz miała wszystko

Cytat:
Napisane przez monie27 Pokaż wiadomość
Za całość dzieku cnd zaplacilam 20,80zł Takie zakupy lubię[emoji2]

U mnie już wszystko poszło, pewnie przez wizaż