Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wrzesień zawitał, jesieni czas, a do ołtarza jeszcze dużo nas! cz. 55
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-10-11, 14:14   #3604
Anemone
Mother of Cat

Dot.: Wrzesień zawitał, jesieni czas, a do ołtarza jeszcze dużo nas! cz. 55

Cytat:
Napisane przez Eunice9 Pokaż wiadomość
Nie wiem ale jak sprawdzałam od kiedy promocja to pisało że tak

Ja mam ok. 22-24 stopnie ale i tak mi wszystko tragicznie schnie. Kiedyś stawialam przy oknie i kaloryferze i ładnie schlo ale teraz pies wiec nie mogę i zamykam pranie w ciasniutkiej kuchni lub przedpokoju może 1.5 razy większe od suszarki (mam taką pionów wiec podwójnie źle schnie) i jest słabo Przez psa muszę też wszystkie drzwi zamykać i nie ma przepływu powietrza. Chce już mieć 2 pokoje albo chociaż więcej niż 25m2
no ja w sklepie zgłupiałam, więc wzięłam 3

sprecyzuj więcej niż 25 m2, bo my mamy teraz jakieś 33 i też rewelacji nie ma

Cytat:
Napisane przez Eunice9 Pokaż wiadomość
Było spoko dopóki nie było psa Najmniejsza a największej przestrzeni wymaga z nas trojga.

Ja też mam dzień zamulania, a spałam długo. Do tego w pracy bo nadal do nudze i dziś miałam próbkę tego jak wkurzajaca i nudna będzie ta praca jak już mi coś dadzą sensownego.
o, tutaj kot wygrywa, nie potrzebuje dużo miejsca

ale chociaż dobrze płatna?
ja się raczej nudzić nie będę, do play wiecznie kolejki

byłam dziś w USC się dowiedzieć czy można papierki u nich załatwić. Ale baba była wredna rozważam, czy po prostu nie pojechać jakoś wcześniej na wszystkich świętych i iść do siebie do miasta...

strasznie mamy teraz dużo rzeczy do ogarnięcia i boję się, że nie damy rady
zaręczyliśmy się 15 listopada 2015
ślub 30 grudnia 2017
Anemone jest offline Zgłoś do moderatora