2017-10-11, 15:37
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Majowe 2018
Cytat:
Napisane przez Maalinkaaaa
Męczy. Potwierdzam. Czasem o godzinie 19 czuje się gorzej niż po 12 h pracy. I nie mam sił na nic.
---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ----------
Byłam dzisiaj na mieście, chciałam sobie kupić sukienkę bo w sobote idziemy na 18stkę. I nic nie znalazłam  Smutno mi!
Ale ucieszyła mnie paczka od mamy-ginekolog, przyszły dwie książki i segregator 
|
Jak ten segregator?bo troche mnie kusi tylko szkoda ze nie ma neutralnego koloru bo poki nie znam płci to nie chce np rozowego a bedzie chlopiec
Cytat:
Napisane przez domii29
Kochani tesciowie! I milo ze strony "gory" ze sie ciesza z Twojej ciazy
Ja sobie sluchawek zapomnialam a tez bym cos poogladala na telefonie.
Powiem Wam ze bardzo mile jest to jak znajomi pisza ze trzymaja za nas kciuki, ze moze czegos mi trzeba, moze trzeba mi cos przyniesc... Myslicie ze jakbym ich poprosila o 10 000zl to tez by tak chetnie pisali?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Zaryzykuj,tylko nie mow ze chcesz pozyczyc bo wtedy trzeba oddac powiedz ze przydaloby Ci sie
Cytat:
Napisane przez _groooszek_
Nie! To bardziej w kontekście testowania czegoś a nie dłubania po dziurach 
|
 dłubania po dziurach
Cytat:
Napisane przez _Nat_
mrau 
zawsze przydaje się to jak np. przekroczę już urlop a baaaardzo chce mi się do rodziców do Polski...
|
Miło ze szef jest taki ugodowy i daje sie przekonac
A ja wrocilam z zakupów,no i chyba jutro beda pierogi bo dzis mi sie juz nie chce nic robic,taki ten dzien do niczego ciagle pada,zahaczylam o rossmana po jakis kremik na rozstepy i kupilam z babydream,zobaczymy co to bedzie,w pierwszej ciazy mialam z firmy ziaja ale nigdzie go juz nie widze,z ciekawosci rzucialam okiem jak stoiska objete promocja -55% i az tam czarno bylo,ale same młodziutkie dziewczyny,no i chyba jakies zapasy robily bo jedna przede mna wyjela na kase chyba ze 20 rzeczy
Edytowane przez Qazsew
Czas edycji: 2017-10-11 o 15:38
|
|
|