Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny Młode 2008 cz.II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-06-05, 20:29   #4016
LilStar
Wtajemniczenie

Dot.: Panny Młode 2008 cz.II

Cytat:
Napisane przez Integra Pokaż wiadomość
Same się lęgną.

Ja myślałam o takich malutkich paczuszkach z czymś dobrym, które dostaną goście w ramach podziękowania za życzenia i uczestnictwo w ślubie. Jest to taki miły gest szczególnie dla tych, którzy nie będą na weselu.

GRATULUJĘ PIERWSZEJ PRACY!!!

Bardzo mi przykro. Niestety faceci czasem zachowują się jak małe dzieci. Ostatnio nawet myśle, że to niestety my musimy ich wychowac, bo w domu byli za bardzo rozpieszczani i myślą, że zawsze tak będzie. Dlatego ukochana mamusia jest lepsza od tej "złej i wymagającej" żony. Głowa do góry. Będziesz miała mnustwo czasu, żeby mu te głupoty wybic z głowy...

Mój brat napisał mi dzisiaj na gg, że jednak przyjdą na ślub. Ciekawe ile jeszcze razy zmieni zdanie.
Kurcze jestem zła. Prosiłam na zaproszeniach o potwierdzenie przybycia do 8 czerwca i bardzo mało osób potwierdziło. Każdy ma to gdzieś i myślą, że sobie po prostu przyjdą, a ja muszę w restauracji podac dokładną liczbę gości, a nieuśmiecha mi się płacic za nieobecnych.
cieszę się, że Brat w końcu podjął męską decyzję.co do gości to liczę się z tym że będę musiala ich sama obdzwonić

Cytat:
Napisane przez monai Pokaż wiadomość
co za naród
a faceci to fakt - mamusie rozpieszczają, widzę to na przykładzie własnej rodzicielki (zasze narzekałam, że jako dziewczyna - a najstarsze dziecko jestem - mam mniej luzu a więcej obowiązków grrrr... jak ten świat jest pomyślany? ;/) a także na przykładzie przyszłej teściowej - matki 4 synów

Ja kurcze ciągle się o coś denerwują czyli cd. PMS a w dodatku TŻ ma przed sobą 2 ważne hiper rozmowy - pierwsza jutro z szefem czy go puści do Warszawy na posadę, druga w poniedziałek - rozmowę kwalifikacyjną o tą posadę, ale jak się tamten nie zgodzi to... ech... trzymajcie kciuki dziewczyny...
Póki co rozglądamy się za mieszkaniem

A ostatnio znowu sama sobie udowodniłam jaka jestem niedobra dla TŻ ;p wkurzałam się, że ze mną za mało rozmawia na gg (bo my na odległość jesteśmy) i wogóle jakiś cichy a on 2 dni przygotowywał mi niespodziankę urodzinową - prezentację zdjęć z naszego bycia razem normalnie się uśmiałam i wzruszyłam wszystko do pięknych piosenek i z cytatami..ach... myz djęć akurat mamy całą masę, mamy taką metodę, żę TŻ wyciąga rękę przed siebie i pstryk jesteśmy oboje na zdjęciu, lub samowyzwalacz

a we wtorek mamy spisać dokumenty w USC i protokół w kościele (ostatnie zajęcia z przygotowań) zamówić garnitur i odebrać zaproszenia

kurde... tylko mi teraz wyszło że potrzebuję jeszcze ze 3 zaproszenia na sam ślub i nie wiem jak zrobić... czy dokupić inne, czy elektroniczne wysłać, czy da się dokupić jeszcze tam gdzie zamawialiśmy? ech jak zwykle coś musiałam zapomnieć ;]

jecie truskawki??? bo mnie to już brzuch boli ale nie przestaję
truskawki jem-mniam mniam, a w przerwach pomidorki normalnie jak jabłka

trzymam kciuki za TŻ spróbuj tam gdzie zamwawiałaś zaproszonka-ja się ubezpieczyłam-zamówiłam 10 więcej

Cytat:
Napisane przez niuniuniau Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny. Mam takie pytanko spotkałyście się z tym żeby na weselu była wódka w butelkach 0,7? Bo ja chcę Wyborową i akurat mają fajną promocję na nią w Carrefourze 25,99 a 0,5 kosztuje prawie 22zł i chętnie bym się skusiła
A Wy jaką wódkę wybieracie na wesele i jakie kryteria wyboru stosujecie?
Bo dla mnie ważna była butelka
my kupiliśmy Sobieskiego 0,5l-zrobiłam sondę i jakoś najwięcej za nią przemawiało. będziem mieć jeszcze wino słodkie i pólwytrawne, drineczki sobieskiego jabłkowe, koniaki i żubrówkę obowiązkowo