2017-10-11, 17:02
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Perfumy "świąteczne"
[1=80bda2d0de817600e609efd 1f60c446b81a4f54e;7789247 1]Miałam już do czynienia z BdM, niestety przelotnie, ale pamiętam, że zapach zapadł mi w pamięć, nie mam bladego pojęcia czemu nie kupiłam sobie pełnowymiarowego opakowania i nie zrobiłam zapasów Czułam tam pierniczki i wszystko co świąteczne Naprawdę nie wiem czemu zachowałam się tak abstrakcyjnie Teraz się miotam i szukam go jak głupia. Może masz na sprzedaż?
Co do Yves Rocher to co roku ze zniecierpliwieniem czekam na świąteczną kolekcję. Niestety z tego co zauważyłam, z roku na rok jest u nich coraz gorzej. W zeszłym roku na przykład było bardzo mało sztuk wody toaletowej, z prędkością światła się wyprzedały. Często z tych lepszych zapachów wody toaletowej nie dają w ogóle, tak było np. dwa lata temu, kiedy wypuścili pomarańczę z cynamonem (czy jakoś tak) zapach piękny, mam jeszcze dwa opakowania balsamu rozświetlającego, ale co z tego jak wody i tak nie było. Z zeszłego roku mam natomiast wodę o zapachu mandarynki z cynamonem, zostało mi mniej niż połowa opakowania, niestety ale zapach jest bardzo intymny i krótkotrwały. Szukam tego świątecznego killera i najlepszym wyborem jest BdM A u mnie wiesz..sezon świąteczny zaczyna się prawilnie od 2 listopada xDD
Dzięki za polecenie <3 Muszę obczaić imbirową herbatkę <3[/QUOTE]
Przez chwilę myślałam, że sprzedam albo wymienię, ale jednak nie jestem w 100% przekonania o pozbyciu się, bo mimo wszystko zapach lubię i podejrzewam, że bym za nim zatęskniła więc niestety nie
Jeśli jesteś świątecznym świrem to zapraszamy na wątek na plotkowym
Drzwi zamknęły się i Włóczykij wszedł w las. Miał przed sobą sto mil ciszy."
|
|
|