2008-06-06, 08:48
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jesienne Mamy 2007 cz. III
[1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;7791671]A ja mam, ze po 5 miesiacu jest kalafior (Poradnik Nutricia)[/quote]
Ja mam i ten i z Nestle, w tym Nestle napisane, że po 9 miesiącu.
[1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;7791658]
A co z kiwi, moga juz dzieciaki? Chyba sprobuje dac malemu dzis, moze zje, moze...
Po 8 miesiacu jest kiwi, wiec moze [/quote]
No więc w poradniku Nutricia jest, że po 12 miesiącu arbuz i kiwi 
Cytat:
Napisane przez Katarzynka77
jedynie z jedzeniem gorzej, bo je mniej niż w domu, co przy jej wadze spędza mi sen z powiek. Mam jednak nadzieję, że jak się przyzwyczai do nowego otoczenia to i z jedzeniem będzie lepiej. Dziś idziemy na 10-tą... Zastanawia mnie jak ona zniesie cały przyszły tydzień, bo zostanie już na 9 godzin!
|
Będzie dobrze , choć pewnie ja od września też będę się zamartwiać, jak Ola znosi żłobek 
Cytat:
Napisane przez Lipinka
hmmm a ta mała antykoncepcja to masz racje w 100% plusy też są:
1. darmowa antykoncepcja
2. zdrowsza napewno
3. pewna w 101%
ale minusy tez są, tylko że jak pomyslę o tym wstawaniu w nocy to brrrry, ja się budzę za każdym razem jak Piotrus się tylko poruszy  a ostatnio wierci sie całą noc (chyba przez ten gorąc). Ehhh wymówki sobie stwarzam  poprostu lubię z nim spać. Muszę byc twarda bo faktycznie zrobie krzywdę jemu i sobie 
|
Hiii plusy są rzeczywiście ogromne , ja ze swoją też miałabym ochotę spać w łóżku, ale boję się, że jak się obudzi, to gdzieś sobie pójdzie 
Zresztą ja mam bardzo dziwne dziecko... czy któreś z Waszych dzieci nie lubi lulania? Olka nienawidzi, jak ją ktoś bierze na ręce i zaczyna lulać, to alarm jej się włącza , ręce i nogi zamieniają się w wiatrak, a osoba, która nie wie o co chodzi, robi minę wystraszoną, że niby coś jej zrobiła.
Cytat:
Napisane przez biankaaa
Blanka jak ma te misnie na sile rozciagane to jest bordowo-sina z placzu, lzy jak grochy, cala zasliniona - bardzo nieprzyjemny widok, niestety  po wszystkim jak biore ja na rece to poprostu zapada w sen na przynajmniej godzine, bo jest tak wykonczona.Oprocz tego ma masaz, cwiczenia bobath i laser ale to juz raczej przyjemnosc 
|
Dziewczyny ogromnie Wam współczuję, ogromnie dużo wysiłku kosztują Was i Wasze dzieci te ćwiczenia. Możemy tylko mieć nadzieję, że te ćwiczenia odniosą zamierzony cel, czego z całego serca Wam życzę
|
|
|