Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czekające na oświadczyny i te, które się z nami doczekały :) cz.XIX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-10-13, 09:18   #671
mila1122
Zakorzenienie

Dot.: Czekające na oświadczyny i te, które się z nami doczekały :) cz.XIX

Cytat:
Napisane przez visionAM Pokaż wiadomość
Nie słyszałam o tym. Wiem, że często w firmach są owoce bez ograniczeń, ale "normalne" jedzenie? Co macie w firmowej lodówce?
No wiec...

Cały czas w lodówce mamy napoje: sok pomaranczowy, jablkowy, multiwitamina, vitaminki, jakies litpon ice tea, coca cola itp
Poza tym jogurty ( muesli, naturalny, jakies inne), twarozki, dodatkowo coś na kanapki jakieś kiri, wedliny, ser plesniowy, hummus, nie wiem co dokladnie bo nie jem

A codziennie ok 9 wjezdza swieze pieczywo: bułki, chleby bardzo dobre - rzadko jem sniadanie w pracy ale chleby sa pyszna jakies z tych zdrowych ciemnych. Poza tym do tego jakieś kiełki brokułow, warzyka -pomidory, ogórki, papryka.

No i owoce, zawsze jest dużo owocków- ostatnio jabłka, gruszki, winogrona, banany , śliwki, najczesciej sa sezonowe.

Poza tym cały czas s 4 rodzaje płatkow, mleko, orzechy (sporo jem), cukierki, oczywiscie milion rodzajow kaw i herbat.

A o 14 wjezdzaja ciasteczka do kawy

Co jakis czas mamy jakie suroczystosci awanse itp to sa torty, jakies babeczki.

Łatwo u nas przytyć:p

Ahh i przypomniałam sobie że w lato, żeby zachecic jeden dzial do nocnych zmian to mieli lody w zamrazalce, jakies Big Milki itp, ale to nie w moim budynku, tylko obok, wiec nie kusilo:P
mila1122 jest offline Zgłoś do moderatora