Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jak mogę określić swój typ urody? Analiza kolorystyczna. Wątek zbiorczy.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-06-06, 14:38   #1191
ilonna9
Raczkowanie

Dot.: Jak mogę określić swój typ urody?

Hm... a co myslicie o mnie? Waham sie miedyz Jesienia a Zima, bo uwazam, ze bardzo do mnie pasuja brazy, zgnila zielen, zloto, ale takze biel, fiolet i czerwien. Czarny mi nie pasuje podobno. Poza tym dobrze mi we wlosach koloru kasztanowego, a w czarnych nie za bardzo.
Opalam sie dosc latwo, z tym ze przez pierwszy dzien raczej na rozowo, potem na brazowo-zloto. Oczy brazowe, rzesy czarne, brwi raczej tez. Piegow brak. Cera chyba koloru brzoskwiniowego- tak slyszalam, samej mi ciezko ocenic. Jak juz sie rumienie, to raczej na rozowo, choc nie pameitam, cyz sie rumienie- 16h/dobe jestem przykryta podkladem . Wlosy koloru brazowego, w sloncu mienia sie na kasztanowo. Usta chyba koralowe. Co do kolorow, to tak jak juz mowilam- bardzo lubie ubierac sie w czerwien, zielony (zginla zielen, ale takze seledynowy i ciemna, zdecydowana zielen), czarny- choc w tym ostatnim ponoc nie wygladam najlepiej. Lubie takze braz (zwlaszcza czekoladowy), bizuterie raczej zlota. Ostatnio odkrylam, ze dobrze mi tez we fiolecie. I nie wiem juz, bo teoretycznei powiedzialabym, ze jestem Zima, ale dobrze mi takze w kolorach Jesieni, a poza tym stylistka na studniowke pomalowala mnie wlasnie na zloto-brazowo. Moje zdjecia: http://www.fotka.pl/profil/ilonna9/
ilonna9 jest offline Zgłoś do moderatora